GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Axinte lîngă Pinalti :) » Preşedintele Ceahlăului este acum şi mogul tv!

Ştefan e fan Axinte, de la care a
Ştefan e fan Axinte, de la care a "împrumutat" şi căciula proverbială Fotomontaj Adrian Drăgan

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 21:34

Gheorghe Ştefan îşi lansează televiziunea generalistă Giga TV pe 24 ianuarie, de ziua Unirii.

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, îşi extinde afacerile în domeniul media. După postul local 1 TV, primarul din Piatra-Neamţ şi-a făcut şi televiziune generalistă, care se va numi Giga TV, de la numele copiilor săi, Giorgiana şi Gabriel. Director general va fi cantautorul Cătălin Crişan, care va coordona şi programele de divertisment. "Va fi o grilă extrem de variată. Deocamdată păstrăm surpriza în ceea ce priveşte prezentatorii şi producătorii", a declarat Crişan pentru paginademedia.ro.

Giga TV va avea un matinal realizat de Florin Petrescu, mai cunoscut sub numele de Axinte, din vremea în care era component al trupei de divertisment Vacanţa Mare. Principalul jurnal va fi prezentat de Dumitru Boanţă, fost la Antena 3, alături de o parteneră al cărei nume încă n-a fost dezvăluit, iar în weekend va avea emisiune chiar directorul televiziunii, Cătălin Crişan. Postul poartă discuţii pentru achiziţionarea unui format de emisiune culturală ce va fi prezentată de PDL-istul Valentin Iliescu, actualul ministru secretar de stat în relaţia cu parlamentul. Cei din conducerea Giga TV încearcă să obţină şi drepturile de televizare pentru o parte din partidele ligii secunde.

"Gîndeşte altfel!
Giga TV emite deja pe reţelele Dolce Digital, RCS, IPTV, Akta şi Next Gen, dar lansarea oficială a grilei de emisiuni este programată pe 24 ianuarie, de ziua Unirii, sub sloganul "Gîndeşte altfel!". Postul va condus de un board de directori format din Cătălin Crişan, Alexandru Căruceriu, producător general, Daniel Nechita, director de marketing, şi George Harabagiu, project manager.

"Gheorghe Ştefan a crezut foarte mult în proiect şi ne-a dat încredere. Ne-a sprijinit «pe faţă» cînd jucătorii Ceahlăului au avut pe tricou sigla Giga" (George Harabagiu, project manager Giga TV, pentru paginademedia.ro)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gesepeul
gesepeul  •  03 Ianuarie 2012, 11:32

Sper sa transmita si meciuri de fotbal...chiar si de liga a 2-a deocamdata! Altfel se face de ras, patron de fotbal cu televiziune generalista fara transmisii sportiv

fibra
fibra  •  29 Decembrie 2011, 11:57

Un nume predestinat,GIGA var cu BULA.

lupul-cel-rau
lupul-cel-rau  •  29 Decembrie 2011, 11:16

Pacat ca nu s-a gandit si la directorul general, Catalin Crisan, cand a ales numele postului... :( Ce misto ar fi sunat: "Gagica TV" :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează