GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ADVERTORIAL

Caravana olimpica GDF SUEZ

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 15:51

Ai chef de o ieşire în parc să faci puţin sport ? Vino sâmbătă, 1 octombrie, ora 9.00, în Parcul Tineretului, la Caravana olimpică GDF SUEZ !

Ai ocazia sa joci tenis de masă alături de Otilia Bădescu, să alergi în competiţiile de cros în care vor da startul Violeta Beclea şi Ionela Târlea sau să iei autografe de la Elisabeta Lipă, Laura Badea şi Ivan Patzaichin.

Alege una dintre competiţiile de mai jos şi fii gata de start !

-    Crosuri copii (600m – 10-12 ani, 800m 13-15 ani, 1200m : 16-18 ani)
-    Concurs de role (600 m – 6-7 ani, 800 m - 7-8 ani)
-    Open cros (2400 m- peste 18 ani)

În plus, ai atelierele sportive la care poţi participa împreună cu prietenii tăi : badminton, tenis de masă, baschet. Şi ca distracţia să fie maximă, vei avea parte de demonstraţii de zumba, echipe de majorete, gimnastică ritmică şi multe altele, toate pe ritmuri de muzică bună.

Înainte de start, trebuie să te grăbeşti să ajungi în Parcul Tineretului, la ora 9.00, la punctele de înregistrare de la intrarea Gh. Şincai şi primeşti din partea organizatorilor un tricou şi o şapcă.

Eşti înregistrat, echipat, deci pe locuri, fiţi gata, start !

Dacă ne convingi că eşti cel mai bun, te premiem cu articole sportive şi faci poze alături de campioni. Avem premii pentru toată lumea, inclusiv pentru spectatori. Ei,bine, şi ei trebuie să ne demonstreze că ştiu puţin sport.

Caravana olimpică GDF SUEZ este un eveniment sportiv, organizat de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român împreună cu GDF SUEZ Energy România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Evenimentul îşi propune să promoveze valorile olimpismului încurajând practicarea sportului de către amatori alături de sportivii de performanţă şi să evidenţieze beneficiile activităţii sportive asupra sănătăţii corpului omenesc.

Evenimentul din Bucureşti este al treilea din seria manifestărilor sportive denumite generic ,,Caravana olimpică GDF SUEZ’’,  după evenimentul de la Craiova din 10 aprilie şi cel din Ploieşti din data de 14 mai.

Pentru mai multe informatii despre eveniment acceseaza www.gdfsuez-energy.ro si www.cosr.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează