GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Debut în forţă în FM pentru maratonul fotbalistic Radio GSP!

Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a analizat victoria Gazului cu Universitatea Cluj în direct la Radio GSP
Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a analizat victoria Gazului cu Universitatea Cluj în direct la Radio GSP

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 21:07

Emisiunea-maraton a Radio GSP, "Gol după gol", s-a auzit ieri în premieră şi în FM, în 12 oraşe din Transilvania, dar şi în Bucureşti, Timişoara, Bacău şi Vaslui


Radio GSP a început în forţă, ieri, de la ora 16:00, maratonul fotbalistic în 17 oraşe, toate în FM! Timp de 8 ore, cei care au ascultat în direct postul de radio al Gazetei Sporturilor au aflat în timp real toate noutăţile din lumea fotbalului, dar şi a celorlalte sporturi. Toate rezultatele din handbal, baschet sau rugby, dar şi cele din fotbal au fost anunţate de către realizatorii emisiunii-maraton din week-end. "Foarte mulţi ascultători ne-au ascultat pe frecvenţele celor de la Radio Transilvania din Mediaş, Oradea sau Cluj. Cred că ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor, mai ales că am avut şi două meciuri ale echipelor cu care aceştia simpatizează. Le mulţumim şi celor din Vaslui, Bacău, Timişoara sau Bucureşti!", a precizat Gabi Safta, realizatorul emisiunii. Alături de acesta, în studioul Radio GSP a mai oferit informaţii statistice Liviu Manolache, iar toate rezultatele şi analiza meciurilor din Liga B a fost făcută de Florin Dincă şi Răzvan Luţac.

Zi de derby la Radio GSP
Astăzi, tot timp de 8 ore, vine rîndul lui Marian Codirlă să fie gazda celor care vor asculta Radio GSP pe frecvenţele Activ Efem, V24, Alfa sau Radio Transilvania. "Ca de fiecare dată, pregătim un maraton pentru toţi cei care ne vor asculta! Vom avea patru meciuri din Liga 1, toate vor fi comentate de pe stadion, dar punctul de atracţie este, cu siguranţă, derby-ul etapei dintre Petrolul şi Steaua! Nu vom evita şi meciurile din campionatele internaţionale, pentru că în România există foarte mulţi susţinători", a precizat Marian Codirlă. În fiecare week-end, Radio GSP se aude la Vaslui de la 18:00 pînă la miezul nopţii. De asemenea, tot în Vaslui, iubitorii sportului pot asculta Radio GSP pe V24, de luni pînă vineri, între 15:00 şi 17:00, dar şi de la ora 20:00 la 24:00. În Bucureşti şi Timişoara, programul din FM este sîmbăta şi duminica de la 16:00 la 24:00, la fel ca şi pe toate frecvenţele Radio Transilvania. La Bacău, Radio GSP se aude în week-end de la ora 19:00 la 24:00 pe frecvenţele celor de la Alfa.

Radio GSP te trimite la meci!
Pînă luni în jurul prînzului, Radio GSP oferă 20 de bilete la meciul dintre Dinamo şi Pandurii Tg. Jiu, de luni, de pe Naţional Arena. Cei care vor să meargă la stadion trebuie să sune la Radio GSP, la numărul de telefon 021. 406.65.05, pentru a putea cîştiga unul dintre biletele puse în concurs. În fiecare săptămînă, Radio GSP oferă premii ascultătorilor, atît bilete la meciurile importante, cît şi articole sportive.

17 este numărul emisiunilor din grila de programe a Radio GSP

13:00 este ora la care emisiunea Radio GSP Live se transmite de luni pînă vineri în direct şi pe GSP TV

525415-clipboard01.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
maciu19
maciu19  •  30 Septembrie 2012, 23:45

M**E gabi safta!

sorindrag
sorindrag  •  30 Septembrie 2012, 19:56

Cine il tine in brate pe scursura asta penala de Gabi Safta? Intr-o tara normala unul ca asta nu mai avea ce cauta in presa! Sa va fie rusine voua si turnatorului Felix

a2u.
a2u.  •  30 Septembrie 2012, 19:11

se pare ca gsp-ul nu se dezice de rasisti...pana la urma cine se aseamana,se aduna!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close