Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 21:59

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Unul dintre cele mai apreciate site-uri sportive din Grecia, gazzeta.gr, cu 3,5 milioane de vizitatori lunar, a publicat astăzi un articol referitor la prima pagină a Gazetei Sporturilor.


Fotografia căpitanului Karagounis, alături de copiii săi după calificarea în "sferturi", şi titlul "În numele tatălui" fac subiectul materialului din presa greacă

"Cel mai important ziar de sport din România a dedicat prima pagină lui Karagounis: cel care a plătit cu monedă proprie, oferind Greciei o calificare uriaşă", debutează materialul jurnalistului Polydoros Papadopoulos.

Tată, miracol şi voia Domnului
Grecii încearcă să explice ideea titlului Gazetei, plecînd de la imaginea căpitanului bucuros alături de fetiţă şi de cei doi băieţi spre semnificaţiile victoriei cu Rusia.

"Pentru că Giorgios Karagounis este tatăl a trei copii, pentru că victoria obţinută de el este un miracol şi pentru că aceasta a fost voia Domnului, ca Rusia să se întoarcă acasă!", scriu elenii euforici.

VEZI ŞI TU PRIMA PAGINĂ DIN GAZETA SPORTURILOR ÎN FIECARE ZI ÎNTR-O APLICAŢIE DE PE FACEBOOK

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”