GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Cel mai tare amical al iernii pentru Steaua se vede în direct şi în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 15:42

Cel mai important meci al Stelei din perioada de pregătire, cel cu nemţii de la Borussia Dortmund, va avea loc sîmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17:30, pe Digisport.

Partida era la un pas să nu se transmită, din cauza lipsei unei echipe de producţie, dar pînă la urmă cei de la DigiSport au reuşit să găsească un astfel de car, iar meciul se va putea vedea şi în România.

Un tichet de intrare la amicalul Borussia Dortmund- Steaua costă 10 euro pentru adulţi, 5 euro pentru copiii sub 12 ani şi 8 euro pentru abonaţii lui Hercules Alicante. Pînă în prezent s-au vîndut aproximativ 2.000 de bilete, organizatorii aşteptînd să fie prezenţi în jur de 5.000 de spectatori.

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (83)
ando89
ando89  •  14 Ianuarie 2015, 18:01
Postat de ando89 pe 14 Ianuarie 2015, 17:51

Mah, voi va luati dupa aritmetica lui stiucan?! Asta confunda clasele 6 si 7 de conturi si pe vova cu vasilica, chestie mica:))

v.o.v.a. adica stelute, cine stie ce-o fi scris pe aici:))

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  14 Ianuarie 2015, 17:59
Postat de tazdevil pe 14 Ianuarie 2015, 17:56

"Astfel, joi, 15 ianuarie, incepand cu orele 15.00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucuresti, pentru o intalnire oficiala in vederea clarificarii situatiei generate. Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” a militat intotdeauna si o va face in continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv romanesc."

Excelent,acum nici o parte nu mai are scuze...poate,poate ajung la un numitor comun..mi-e si frica sa ma gandesc cata suferinta le-ar provoca asta lui Alpin si compania :))))))

tazdevil
tazdevil  •  14 Ianuarie 2015, 17:57
Postat de a.c.a.b_st pe 14 Ianuarie 2015, 17:53

fum fara foc...si este vorba si de meciuri din campionat,nu doar de ala.. mah,eu am tinut cu toate echipe romanesti in cupe,tin si acum..exceptia o face Dinamo,m-am enervat la meciul ala mai tare decat la un meci de-al Stelei..si oricum,in perioada asta,ma ajuta si ei,n-as putea sa tin cu ei nici daca as vrea :))))

Mie imi sunt indiferenti......ma bucur si daca iau bataie si daca inving......nu doar ei,toate celelalte echipe romanesti....asa sunt eu....:D

Vezi toate comentariile (83)
Comentează