GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DVD HAGI

Gică Hagi: "Cel mai frumos gol l-am dat la Barca"

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Gică Hagi şi-a lansat ieri şi la Constanţa cel de-al doilea DVD, ce conţine imagini din cariera sa la echipele de club. El a fost întîmpinat de cîteva sute de oameni pe care i-a răsplătit cu autografe. "Cel mai spectaculos gol pe care l-am înscris a fost cel de la mijlocul terenului, cînd jucam la Barcelona. Apoi, am dat unul la fel şi la Real Madrid, ca să nu se supere", a spus Regele, care a mai dezvăluit: "Al treilea DVD va cuprinde cele mai frumoase goluri, pase şi driblinguri din cariera mea, plus Gala Hagi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  31 Mai 2009, 08:59

bai reportere, pai mai intai a marcat pentru Real si APOI pentru Barcelona. Esti varza reportereee

 •  31 Mai 2009, 05:26

Probabil al patrulea dvd ar trebui sa fie cel in care HAGI a fost tzinta # 1 pentru a fi faultat, lovit intentionat sau neintentionat in meciurile de la nationala si de fiecarte data s-a ridicat si a continuat sa lupte pentru ROMANIA. Din pacate nu l-am vazut niciodata pe Hagi jucind pe viu ci numai pe DVD-uri. Ieri am vazut DVD-ul Steaua-dinamo si Hagi acolo este un anonim, apare o data sau de doua ori. PACAT! Cei care au facut DVD m-au dezamnagit. NU poti schimba trecutul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează