GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AFACERE

„Îmi pare rău că atunci n-am avut mintea strălucită ca Gigi Becali” » Cântărețul Marcel Pavel, mărturii emoționante: „Mama era femeie de serviciu, mi-a cumpărat tobe din CAR”

Marcel Pavel
Marcel Pavel

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:00 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 11:52

Cântărețul Marcel Pavel, 63 de ani, a dat câteva declarații interesante când a fost invitat la emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, la Digi 24. 

„Am satisfăcut stagiul militar la Borșa, după un an și jumătate eram debusolat, pe ce drum s-o apuc. Mama era femeie de serviciu la școala de muzică unde eu studiasem… Violoncelul îl abandonasem. Primele tobe mi le-a cumpărat mama, a făcut împrumut la CAR (Casa de Ajutor Reciproc, n.r.), cum era pe vremuri, ca să mi le ia. A făcut împrumut 25.000 de lei, o sumă uriașă. Și i-am zis că voi avea grijă de ea toată viața, păcat că nu mai trăiește”, a explicat Marcel Pavel, care a izbucnit în plâns făcând aceste declarații, notează Libertatea

Marcel Pavel a povestit și cum a reușit să-și facă primii bani, dar și de ce regretă că nu a avut „mintea strălucită” cu care a fost binecuvântat Gigi Becali: 

„Am adus vreo 10 video-uri, plus o cameră video, am adunat vreo 300.000 de lei. După ce-am dat ceva bani pe la rude, mi-am cumpărat prima casă. Apoi, după Revoluție, păcat că n-am știut să investesc în terenuri, să fiu ca Gigi Becali, n-am avut mintea strălucită”. 

Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a avut o ofertă colosală din partea One United Properties, cea mai mare companie românească de dezvoltări imobiliare, însă n-a fost de acord cu eșalonarea sumei pe 10 ani, iar afacerea nu s-a realizat.

One dorea mai multe terenuri aflate în proprietatea lui Becali și a oferit o sumă astronomică: 1 miliard de euro. Patronul FCSB a fost de acord, însă afacerea s-a blocat la modalitatea de plată pe care societatea respectivă se angaja să o bifeze. Urma să achite suma totală în 10 ani, lucru pe care Becali nu l-a acceptat și a propus în cel mult 5-6 ani.

Ultima evaluare realizată în țara noastră referitoare la cei mai bogați români a fost făcută de revista Capital, la finalul anului trecut. Iar Gigi Becali era creditat cu o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

Citește și alte știri: 

Dumitru Dragomir e sigur: un patron din Liga 1 e cel mai bogat om din România » „Sunt unul dintre puținii care știu”

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nello148
nello148  •  11 Aprilie 2023, 08:13

Va rugam insistent ter.inati cu inepțiile debitate de acest " cancer " pompos de unit de voi " oracol "pe când el e doar o relicva *** tolerata de " servicii " pentru maiestosul rol de ...***/informator al organelor și totodată un *** al *** cu , cazier Becali pușcărie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MariusMitran69
MariusMitran69  •  10 Aprilie 2023, 18:28

Nu ar trebui sa ne mire " mintea stralucita" a lui Becali, cand el este considerat in primele trei personaje din istoria Romaniei (vezi sondajele de opinie). Genialul om de afaceri a cumparat terenurile din jurul Bucurestiului pt pastorit deoarece il dezamagise crunt pe senior cu golaniile lui si a vrut sa-i dovedeasca ca e in stare sa duca traditia familiei mai departe. Cand au inceput sa curga milioanele, evident s-a prins si el...

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  10 Aprilie 2023, 13:47

Într-o țară civilizată am fi auzit despre becali doar la "Poliția ne informează...".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează