GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GALA ZECE PENTRU ROMANIA

Gigi Becali pe locul doi, Copos pe zece la categoria "Oameni de afaceri"

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2009 00:00

În această seară la Ateneul Român din Bucureşti a avut loc gala de decernare a premiilor "Zece pentru România". Fără prezenta lui Gorbaciov, organizatorii au acordat premii celor mai importanţi oameni în urma sondajelor din partea celor mai mari patru institute de cercetare autohtone: CURS, CSOP, IMAS şi INSOMAR.

 

Mutu pe primul loc!
La categoria "Sportivi" juriul a decis să se acorde două premii faţă de unul singur pentru Lucian Bute şi Marian Drăgulescu, în ciuda faptului că topul publicului îl indica pe prima poziţie pe Adrian Mutu, urmat de Cristian Chivu. Drăgulescu se clasase pe locul trei, urmat de Lucian Bute. Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă s-a clasat pe locul 5, urmat de Cătălin Moroşanu, Mirel Rădoi, Camelia Potec, Andrei Pavel, Rareş Dumitrescu şi Victor Hănescu.

Copos ultimul loc la "Oameni de afaceri"
La categoria "Oameni de afaceri" primul loc a fost ocupat de fostul tenismen Ion Ţiriac, urmat pe poziţia secundă de patronul Stelei, Gigi Becali. Pe locul patru s-a clasat Ilie Năstase, iar Adrian Porumboiu patronul celor de la FC Vaslui s-a clasat pe locul 7. În schimb ultimul loc la această categorie i-a aparţinut lui George Copos.

Becali înaintea lui Emil Boc
Becali nu a reuşit să se impună nici la categoria "Politicieni", clasîndu-se pe locul 6 în faţa lui Emil Boc, Călin Popescu Tăriceanu şi Adrian Năstase. Primul loc a fost adjudecat de preşedintele României, Traian Băsescu, urmat de Mircea Geoană, Crin Antonescu, Corneliu Vadim Tudor şi Sorin Oprescu.

Trofee de excelenţă au primit sportivul Ivan Patzaichin şi antrenorului Octavian Belu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
maryuss87
maryuss87  •  22 Decembrie 2009, 00:39
Postat de pe 22 Decembrie 2009, 00:32

ce articol tare despre sport sa va fie rusine

implica sportivi si oameni din sport asa ca e un articol despre sport daca se vorbeste de Bute, Dragulescu, Chivu, Becali, Copos, Tiriac toti oameni care au legatura cu sportul

 •  22 Decembrie 2009, 00:32

ce articol tare despre sport sa va fie rusine

 •  22 Decembrie 2009, 00:16

Sper ca persoanele care au votat in topul asta sa fi fost din jumatatea care nu a fost la vot pe 6 decembrie(daca nu e rau de tot).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează