GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP Live cu Aurel Țicleanu » Dezbatem cele mai importante subiecte din fotbalul românesc, alături de legenda „Craiovei Maxima”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2024 09:48 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 12:49

Alexandru Barbu l-a avut ca invitat la GSP Live pe Aurel Țicleanu, fost antrenor și mare fotbalist la Universitatea Craiova, unde a câștigat două titluri de campion, actualmente fiind vicepreşedinte al Comisiei Tehnice a FRF, lector al Şcolii Federale de Antrenori și autor.

Au fost dezbătute cele mai importante subiecte de actualitate din fotbalul românesc: startul dezastruos de an al Universității Craiova, speranțele celor de la FCU la play-off în condițiile în care au pierdut 3 din cele 4 partide disputate în acest an, șansele de salvare ale lui Dinamo, lupta la titlu între FCSB și Rapid, dacă a renunțat sau nu CFR-ul la campionat, dar și multe altele.

Totodată, am discutat și despre echipa națională, ținând cont că EURO se apropie cu pași repezi, 119 zile despărțindu-ne de începutul turneului final din Germania. Discutăm despre șansele României de a trece de grupă și despre cum va arăta lotul sau primul 11 al „tricolorilor” la ora primei partide, cu câștigătoarea play-off-ului B.

Urmărește INTEGRAL emisiunea GSP Live cu Aurel Țicleanu:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează