GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Imagini unice din arhiva fotbalului românesc vor fi din nou difuzate pe micile ecrane » Revine Replay la TVR!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 10:21

La aproape un an şi jumătate de la decizia postului public de televiziune de a scoate din grila de programe singura emisiune de sport a postului, luni, de la ora 19:00, pe TVR 2, emisiunea Replay revine!
Gazdele emisiunii vor fi, în cel de-al 13-lea sezon, Marian Olaianos şi Marius Mitran. Noul sezon al emisiunii propune reconstituirea fotbalului românesc înainte de Revoluţia din 1989. De la cum se trăia şi cum gîndeau românii în acea perioadă pînă în ianuarie 1990, la începutul unei noi epocii după dispariţia lui Nicolae Ceauşescu.

În plus, în prima emisiune din această seară, de pe TVR 2, gazdele vor comenta şi prezenta în premieră imagini de la meciul Olanda - România, 2-0, din iunie 1988, partidă care nu a fost transmisă niciodată în România.

"Vă garantez că veţi avea parte de multe surprize din partea noastră. Vom difuza în premieră imagini de la nunta lui Dorin Mateuţ din 1989, care s-a terminat cu un mare scandal şi intervenţia lui Nicolae Ceauşescu" ( Marian Olaianos, realizator Replay)

"Vom avea imagini de colecţie cu Boloni, Geolgău, Ştefănescu, Ungureanu sau Iovan. De la acea generaţie vom face uşor pasul spre începutul anilor '90, pînă vom ajunge la Generaţia de Aur a fotbalului românesc" ( Marius Mitran, invitat permanent Replay)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează