GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Mirel Rădoi vorbeşte în exclusivitate la DolceSport de la ora 18:30!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

De la 18:30, pe Dolce Sport, nu pierde un reportaj în exclusivitate acasă la Mirel Rădoi! Un interviu în care jucătorul celor de la Al-Hilal vorbeşte despre motivele retragerii de la echipa naţională, dar şi despre posibila sa revenire la Steaua.

Ce spune Mirel Rădoi despre relaţia cu Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu şi Victor Piţurcă, antrenorii care i-au marcat cariera, de la ora 18:30 la DolceSport. Tot atunci aveţi ocazia să vedeţi imagini inedite cu Rădoi, soţia, fiul şi fetiţa lui.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
y0anna
y0anna  •  17 Noiembrie 2010, 12:37

tot respectu peste acest!!!

ioantarnavean
ioantarnavean  •  17 Noiembrie 2010, 11:34

Radoi cotat de la 1 la 10 se situiaza undeva intre 7,8-a reusit datorita determinarii in joc(de multe ori abuzand),are pe coonstiinta multe faulturi grosolane,este un om ambitios de aceea i-si pierde uneori rationamentul.Ma intreb si intreb potentialii cititori al acestui articol,reusea la Steaua daca nu era finul patronului?refuzul de a raspunde convocarii la Naionala arata o mica parte din caracteru sau.Personal vreau sa se descurce bine acolo unde este-sa castige bani multi si sa fie sanatos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează