GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ANTENA 3.RO

Noi emisiuni în grila Antena 3!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Incepand de luni, 25 octombrie, Antena 3 va difuza doua noi programe menite sa acopere cat mai eficient evenimentele care se petrec in timpul zilei si sa informeze cu promptitudine publicul telespectator.

Astfel, Sabina Iosub va realiza “Previziunile Zilei” de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 11.00. Primul talk show al zilei va prezenta si explica telespectatorilor stirile cele mai importante si consecintele acestora asupra fiecaruia dintre noi. Invitat permament al emisiunii va fi analistul economic Niels Schnecker.

Emisiunea este structurata in jurul a doua subiecte principale. Unul va fi dictat de evenimentele importante din viata politica si economica a Romaniei, iar celalalt va fi un subiect propriu, realizat de catre jurnalistii Antena 3, si va aborda documentat problemele cu care se confrunta romanii in viata de zi cu zi.

“E ca o sedinta de sumar cu public. Va spunem la ce sa va asteptati in urmatoarele ore, dar şi cum va afecteaza tot ce se intampla intr-o zi. Invitatul permanent, Niels Schnecker, are un rol esential. Nu numai ca e un personaj interesant, dar este si un om bine ancorat in viata de zi cu zi, gata oricand sa explice evenimentele, si pe intelesul academicianului si al zilierului. "Previziunile Zilei" este o emisiune importanta pentru romanii care vor sa stie ce-i asteapta.”, a declarat realizatoarea, Sabina Iosub.

“Se intampla acum” este a doua emisiune nou intrata in grila Antena 3 si va fi difuzata de luni pana vineri de la 11.00 – 12.00 si 13.00 – 14.00. Maria Coman va analiza pentru telespectatori stirile care tocmai se intampla, cu punct si contrapunct. Astfel, vor fi prezentate atat deciziile importante si declaratiile tari ale liderilor politici, sindicali si decidenţilor din economie, dar si opiniilor celor afectati direct de acestea.

Maria Coman va dezbate toate noutatile importante alaturi de invitatul permanent, sociologul Marius Pieleanu, si actorii momentului. Dupa jurnalul de stiri de la ora 12, Maria Coman revine in a doua ora a emisiunii pentru a actualiza informatiile prezentate si a trage concluziile.

“Eu sper sa reusim sa traducem declaratiile politice, statisticile, in informatii utile pentru orice roman. Asa, in teorie, deficitul bugetar nu spune nimanui nimic. In realitate, deficitul asta bugetar ne priveste pe toti. Pentru ca ne arata cat si cum cheltuie statul. Inflatia nu spune nici ea mare lucru, de fapt inseamna cu cat platim mai mult pe diverse produse.”, a declarat Maria Coman.

Reporterii Antena 3 vor lua pulsul strazii pe tot parcursul zilei si vor discuta cu oamenii pentru a afla cum comenteaza ei evenimentele recente si cum cred ca vor fi afectati.

Telespectatorii pot interactiona direct cu realizatoarele Antena 3 si invitatii lor accesand blogurile:  http://www.antena3.ro/previziunilezilei si  http://www.antena3.ro/seintamplacum.

Antena 3 este televiziunea de stiri membra a INTACT Media Group.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează