GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Noutate din această etapă a Ligii 1 » Cine a preluat opțiunea de televizare la care a renunțat Antena 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 11:08

Începînd cu etapa a 9-a din sezonul 2015 – 2016 al Ligii I, microbiştii şi suporterii din ţară şi din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămînă, la TVR şi TVR HD, posturi prezente în toate reţelele de distribuţie (atît prin cablu, cît şi prin satelit), cel puţin un meci din această competiţie.

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor TV al Ligii I, a ajuns în cursul acestei săptămîni la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga I. "Practic, din acest moment, Liga I ajunge în toate casele românilor şi nu oricum, ci la calitate HD", a declarat un oficial al ISB .

"Semnarea acestui contract vine ca o încununare a eforturilor ISB de a oferi posibilitatea oricărui iubitor al fotbalului, indiferent în care colţ al ţării sau al lumii s-ar afla, de a avea acces la principala competiţie fotbalistică a României", se arată într-un comunicat de pe site-ul LPF

CITEȘTE ȘI: Bombă pe piața media din România » O televiziune de top a renunţat la meciurile din Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
1745flo
1745flo  •  29 August 2015, 01:16
Postat de crimson.veritas pe 28 August 2015, 13:21

Pai Antena 1 ... a scos audienta ... cat Digi TV si Look TV ... desi a transmis in SD! Daca avea HD ... le depasea lejer ... probabil aduna puncte de rating cat amandoua adunate! Asta rezulta din comentarile voastre ...:)) Oricum ma doare in cot de audienta A1 ... si a celorlalte posturi tv generaliste ... in Romania este un singur post TV care conteaza ... Antena 3 ... pentru mine ... ca au atitudinea corecta ... fata de democratie, libertate si drepturile cetateanului! ...:)) Oricum ... ar trebui sa emita si ei in HD ... ar fi si primul HD din Romania ... finantat din bani privati, si nu de la bugetul de stat ... si Intact cred ca-si permite asa ceva ... nu stiu ce a fost in capul lor ... sa preia meciuri ... in non-exclusivity ... in SD ... o decizie proasta ... totusi! Macar am vazut ... un comentariu pozitiv, relaxat, axat pe comentariu propriuzis ... fara verdicte competitonale si tehnico-tactice + arbitraj ... total neavizate si impertinente ... asa cum sunt la celelalte posturi ... ai caror comentatori ... se cred fie arbitrii, fie tehnicieni, fie jucatori, fie presedinti de club ... iar aura lor lingvistica se schimba imdeiat ... in functie de scorul de pe tabela ... ati obsevat ... in special la media pro? ...:))

fac pariu ca esti si suporter fcMogosoaia, chiar daca ti-e rusine sa arati!;)

1745flo
1745flo  •  29 August 2015, 01:13

A3 ti-a spalat creierul in SD si acum vrei si in HD?

852518791499815
Pavel Enasoaie  •  28 August 2015, 23:37

Dacă transmit și pe TVR internațional se uită câteva miliarde la liga 1. Așa vor vedea tot mapamondul că mai avem un pic de fotbal ⚽. Ha ha ha ha. E tare asta.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează