GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

O zi fără Gigi Becali la TV! V-a lipsit?

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Obişnuit al emisiunilor de analiză sportivă, Gigi Becali a lipsit total duminică de pe cele patru posturi TV (GSPTV, DigiSport, Telesport şi sport.ro)!

Ultima intervenţie telefonică a lui Becali s-a consumat sîmbătă, după ce Steaua a pierdut meciul din deplasare cu Unirea Alba Iulia, 2-1, cînd finanţatorul Stelei a intrat în direct unde a discutat despre prestaţia elevilor lui Mihai Stoichiţă şi i-a făcut praf atît pe jucători, cît şi pe antrenor. Intervenţia lui Becali la emisiunea "Liga lu' Mitică" difuzată de sport.ro a avut o audienţă de 0.8 cu un share de 3.6%.

Supărat din cauza ruşinii pe care o trăieşte cu Steaua, dar şi ameninţat cu moartea de către suporterii Stelei, la fel ca şi preşedintele Valeriu Argăseală, Becali a decis să-şi schimbe din nou numărul de telefon. Acelaşi lucru îl făcuse şi-n urmă cu o săptămînă, dar atunci a preferat să sune el şi să intre în direct la emisiunile sportive.

Ieri, GSP TV a avut două emisiuni dedicate meciurilor din Liga I. Prima dintre ele a început la ora 19:00, Premium Liga, care a obţinut un share de 0.4%, cu o audienţă de 0.1, iar de la 22:00 Recursul Etapei a făcut 0.5 audienţă cu un share de 1.5%.

Rezultatele etapei a 30-a au fost discutate la sport.ro începînd cu 21:30 şi a obţinut un rating de 0.6, cu un share de 1.8%. La DigiSport, imediat după terminarea meciului din Giuleşti dintre Rapid şi Dinamo, emisiunea FanatikShow a făcut un rating de 0.7, cu un share de 2.2%.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (190)
 •  29 Mai 2010, 12:46

reporteri*

jon_sionut
jon_sionut  •  04 Mai 2010, 01:16

mie nu da voua cei din tv da sigur sigur ce bine a fost ar trebui sa faceti 7-7 zile treaba asta marfa numai minciun spune asa om mincinos nu am vazut in viata mea pacat de $ om mare tata-l lui

Vezi toate comentariile (190)
Comentează