GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Raul Rusescu, în premieră la o ediție specială de GSP Live » Prefațăm și analizăm FCSB - Petrolul

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2024 18:41 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 18:41

Alberto Boțoghină îl va avea ca invitat în această seară pe noul „transfer” al GSP Live, Raul Rusescu, atacant ce a câștigat două titluri de campion cu roș-albaștrii și a înscris unele dintre cele mai importante goluri din istoria recentă a echipei patronate de Gigi Becali, cum a fost cel cu Chelsea din „optimile” Europa League.

Alături de cei doi, vom prefața partida de pe Arena Națională dintre FCSB și Petrolul, vom analiza opțiunile antrenorilor în formula de start și vom oferi pronosticuri privind partida ce va începe la ora 20:30.

FCSB poate profita de egalul CFR-ului la malul mării, dar și de partida dificilă pe care o va avea Rapid în Bănie mâine seară, contra Universității Craiova. Dacă vor câștiga, roș-albaștrii vor mări ecartul față de urmăritoare la 13 puncte, cel puțin temporar.

„Lupii galbeni” își joacă ultima șansă pentru play-off în această seară, asta după ce elevii lui Florin Pârvu au suferit trei eșecuri în ultimele cinci etape. Partida din tur s-a încheiat la egalitate, 2-2, asta după ce FCSB a condus cu 2-0, iar prahovenii au revenit pe final, reușind golul egalizator tocmai în minutul 97.

Emisiunea va începe la ora 20:00, poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube și pe site-ul Gazetei Sporturilor și va reveni la pauza și finele întâlnirii, cu analize din studio, dar și reacții de la stadion și din lumea fotbalului,

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează