GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Start în sezonul 19! » Cel mai longeviv talk-show sportiv revine duminică la GSP TV

În urmă cu 6 ani, Ovidiu Ioanițoaia (în centru),
pe vremea cînd Recursul se ținea chiar în redacția GSP
În urmă cu 6 ani, Ovidiu Ioanițoaia (în centru), pe vremea cînd Recursul se ținea chiar în redacția GSP

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 20:27

Vacanţa s-a terminat, fotbalul e gata să înceapă! După zeci de transferuri şi mutări de antrenori, Ovidiu Ioaniţoaia reîncepe duminică, de la 23:15, Recursul etapei.


Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului din Băneasa se pregăteşte să dezbată pe toate părţile meciurile primei etape într-un format dinamic şi interactiv, la care telespectatorii îşi spun cuvîntul. "Reîncepe Recursul! Cel mai important este că telespectatorii vor avea parte de fotbal adevărat şi nu de scandaluri. Ca şi în sezoanele trecute, miza acestei emisiunii este să invităm cît mai puţini conducători din fotbalul românesc! Ne vom baza pe cît mai mulţi jucători şi antrenori, pentru că ei trebuie să fie în prim-planul acestui spectacol", spune Ioaniţoaia.

Show cu Alexe şi Grozav
Principala temă de discuţie a emisiunii de duminică seară va fi începerea celui de-al 95-lea sezon al Ligii 1. Alături de specialistul în probleme de arbitraj, Silviu Bogdan, realizatorul Ovidiu Ioaniţoaia îi va avea în studio pe doi dintre cei mai buni jucători ai Ligii 1. Dinamovistul Marius Alexe şi Gheorghe Grozav, de la Petrolul, vor comenta meciurile cu CS Severin, respectiv Pandurii. În studio va fi prezent şi tehnicianul nou-promovatei CS Severin, Marian Bondea, veteranul antrenorilor din prima ligă.

Premii pe recursul.ro
Ca de fiecare dată, cei care vor accesa site-ul emisiunii, www.recursul.ro, şi vor adresa întrebări invitaţilor au şansa de a cîştiga cîte un tricou al celor de la Dinamo, U Cluj şi CS Severin, chiar la finalul emisiunii. Cîştigătorii vor fi aleşi în cadrul rubricii "Foc de întrebări" de către cei prezenţi în studioul Recursului etapei, care vor răspunde şi la întrebările adresate de telespectatorii emisiunii.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
leroiv72
leroiv72  •  20 Iulie 2012, 15:01

mai traieste "nea ovidiu"? :D ba, mai mult...inca mai tine comunista aia de emisiune? Doamne...penala emisiune! recunosc, nu am mai vizionat'o de vreo 3-4 ani(pe vremuri, acum vreo 10 ani, chiar era ceva de capul ei)....intamplator am vazut ceva in reluare(vre 40 de secunde) in primavara, exact la momentul acela care'i place lui "nea ovidiu" cu "setul de intrebari fulger" adresate telespectatorilor invitailor...nleah....pana cand si vocea mosului cel batran(nu'i intamplatoarea asocierea :P ), stilul prafuit si apasat de vreme(si vremuri)...sunt curios, oare ce audienta are? :D

superstar20
superstar20  •  20 Iulie 2012, 12:03

Poate faceti un articol cu poze si video cu emisiunile de dinainte. M-ar interesa mult sa vad emisiuni cu Ion Alecsandrescu, eu nu am prins din pacate.

bazileon
bazileon  •  20 Iulie 2012, 08:45

Nu-i nici o scofala! Nu rentabilitatea tine aceasta emisiune in grila, ci ambitia lui nea Ovi pe fondul nostru antieconomic. Un singur lucru ne-a adus talk show-ul ioanitoiesc: exacerbarea paroxistica a suspiciunii fata de arbitrajul romanesc. Cred ca ma uitam pe vremuri, dar atata timp a trecut ca nu mai sunt sigur. PS: uitam, ne-a mai adus un lucru, promovarea uneia dintre cele mai scarboase beri, G. B. (care se pronunta cu totul altfel).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează