GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIURI

EXCLUSIV Într-un interviu paralel cu șefa ONJN Odeta Nestor și directorul general Tudor Simota, ultimul a declarat: "Cel puțin 80% dintre cei care au jucat pe site-uri ilegale nu vor primi amenzi!"

Articol de , , - Publicat joi, 22 octombrie 2015 13:30

 Odeta Nestor, președintele Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc din România și directorul general la Supraveghere și Control, Tudor Simota, au discutat joi cu reporterii Gazetei Sporturilor cu privire la spinoasa problemă a pariorilor care au jucat la casele de pariuri nelicențiate, dar și despre măsurile pe care ONJN le va lua împotriva lor. 

"O statistică cu numărul exact al contravenienților o vom putea da doar peste 6 luni, cînd din punct de vedere legal, aceste fapte se prescriu", a zis Tudor Simota. 

- Procentual măcar, ne puteți spune cîți oameni vor fi chemați? 
Odeta Nestor: În funcție de disponibilitatea pe care o avem la direcția de control, pentru că nu avem prea mulți oameni care să se ocupe de acest lucru. 

- Un procent totuși?
Tudor Simota:  În opinia mea cei mai mulți, marea lor masă, au rulat sume mici pentru că perioada a fost scurtă sau pentru că nu-și permit să joace sume mari. Cel puțin 80% din pariori vor primi doar avertismente și în funcție de indicatorii noștri, în care nu rulajul e principalul criteriu, îi vom selecta pe cei mai vinovați. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (46)
laur1985
laur1985  •  22 Octombrie 2015, 14:23

Cum fac ei selectia respectiva, trag la sorti sau care este criteriul ? Pe partea de online se pare ca nu preau au personal care sa-i informeze. Intr-o declaratie data pe un alt site doamna sefa ONJN spunea Gândiţi-vă că aceşti români care au jucat acolo şi sunt pasibili de această penalitate, totuşi sunt de o anumită factură şi un anumit nivel. Ca să joci pe jocuri de noroc online, îţi trebuie un cont pe platformă. Ca să îţi faci cont îţi trebuie un card şi un cont bancar, trebuie să depui nişte informaţii – o copie după buletin sau după facturi, deci lucrurile nu se fac întâmplător. " 1. Ca sa iti faci cont iti trebuie un card si un cont bancar - FALS - imi pot face cont si fara cont bancar, il pot alimenta si fara card sau cont (prin paysafecard) 2. Trebuie sa depui o copie dupa buletin sau dupa factori - FALS - poti juca si fara copie muult timp daca esti donator constant (adica daca nu ajungi sa faci o prima retragere).

theodosius
theodosius  •  22 Octombrie 2015, 15:02

Bravo, domule Tolontan! Felicitari Gazetei pentru implicare!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Octombrie 2015, 14:45

Dupa ce ani de zile ne-a batut la cap cu un subiect anti sport , Tontolan s-a vazut invins de Elena Udrea . Asta asa apropo de demagogi . Ma rog pe el il doare in scafirlie important e sa isi negocieze salariul atunci cind ii vine timpul . Deocamdatape statul de plata primeste 100 de mii USD brut/an .

Vezi toate comentariile (46)
Comentează