GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Pariuri Bayern - Chelsea » Atenție, pariori! Englezii vin cu rezervele + pontul inedit al tipsterilor GSP: nu contează cine câștigă și câte goluri se dau

Bayern - Chelsea, returul optimilor de finală din Liga Campionilor, este programat azi, la ora 22:00. În tur, nemții s-au impus cu 3-0 în deplasare.
Bayern - Chelsea, returul optimilor de finală din Liga Campionilor, este programat azi, la ora 22:00. În tur, nemții s-au impus cu 3-0 în deplasare.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 10:51 / Actualizat sambata, 08 august 2020 13:17

Bayern - Chelsea, returul optimilor de finală din Liga Campionilor, este programat azi, la ora 22:00. În tur, nemții s-au impus cu 3-0 în deplasare. 

Pentru formația lui Frank Lampard, șansele de calificare sunt ca și inexistente după înfrângerea de pe Stamford Bridge și cu atât mai mult cu cât urmează să abordeze întâlnirea de azi fără câțiva dintre titulari. 

Bayern ar trebui să mizeze pe titulari

O problemă ce ar putea influența evoluția germanilor e dată de faptul că aceștia au disputat ultimul meci oficial acum mai bine de o lună, ceea ce înseamnă că pregătirea fizică ar putea fi într-un stadiu intermediar în momentul de față. Dar există și un detaliu pozitiv. 

Chiar dacă returul cu Chelsea e doar o formalitate, următorul adversar se va alege dintre Barcelona și Napoli, iar titularii de la Bayern trebuie să aibă măcar un meci oficial în picioare înaintea respectivei confruntări, deci e posibil ca diseară bavarezii să alinieze un prim 11 solid, ipoteză confirmată inclusiv de antrenorul Hansi Flick, care are doar doi absenți, Kingsley Coman și Benjamin Pavard.

Chelsea are doi jucători suspendați, Marcos Alonso și Jorginho, dar și trei accidentați, Cesar Azpilicueta, Christian Pulisici și Pedro. În plus, Willian, N'Golo Kanté și Ruben Loftus-Cheek sunt incerți. 

Englezii se prezintă la această partidă cu moralul destul de șubrezit din cauza modului în care au încheiat sezonul intern. În campionat au ratat podiumul, terminând totuși pe loc de Liga Campionilor (locul 4), iar în finala Cupei Angliei au pierdut cu 2-1 în fața lui Arsenal. Bayern, pe de altă parte, este exact la polul opus, reușind să câștige titlul și Cupa Germaniei. 

Pont pentru pariuri: Bayern are posesia mingii peste 58.5%, cota 1.87 la Betano

Ce pariezi pe Ligă? Alege-ți favoriții în "Bătălia cotelor". Tipsterii Culea și Bâra se contrazic pe 3 meciuri de UCL » E 2-0 după prima zi

Citește mai multe știri despre pariuri:

Barcelona - Napoli: În tur a fost 1-1, iar italienii sunt obligați să marcheze pentru a spera la calificare

La pariuri, cea mai probabilă finală în Europa League e Manchester United - Inter!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close