GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Benevento - AC Milan: Start și în Serie A, în 2021! Două ponturi excelente pentru meciul liderului din Italia

Articol de - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 16:53 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 18:22

Benevento - AC Milan se joacă duminică, de la 19:00, într-o partidă din cadrul rundei a 15-a, prima din noul an în Serie A. Liderul din Italia merge pe terenul lui Benevento, formație care a încheiat anul 2020 cu prestații foarte bune.

AC Milan are 34 de puncte și conduce ierarhia din Serie A. „Rossonerii” sunt neînvinși după 14 meciuri din actuala stagiune (10 victorii și 4 remize) și speră să înceapă anul exact așa cum l-au terminat pe 2020.

Benevento se descurcă bine sub comanda lui Pippo Inzaghi și e pe un liniștitor loc 10, cu 18 puncte acumulate în primele 14 runde. Benevento e neînvinsă în ultimele trei runde, ba chiar a reușit să lege două victorii consecutive (2-0 cu Genoa și 2-0 cu Udinese) în ultimele meciuri din 2020.

La casele de pariuri, așa cum era normal, AC Milan pornește cu prima șansă. „Diavolul milanez” are o cotă de 1,60 la victorie, în timp ce trupa lui Inzaghi, fosta legendă a Milanului, primește 5,25 pentru victorie.

Totuși, echipa lui Stefano Pioli nu se va putea baza în meciul cu Benevento pe mai mulți fotbaliști importanți. Ibrahimovici e în continuare indisponibil, iar lista accidentaților e completată de Bennacer, Castillejo, Gabbia și Saelemaekers. De asemenea, Theo Hernandez, unul dintre cei mai în formă jucători ai Milanului, nu va juca, fiind suspendat.

CE PUTEM PARIA LA BENEVENTO - AC MILAN:

  • Victorie AC Milan - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,67 la Betano

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează