GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - FC Argeș: Campioană sub presiune! Două PONTURI cu cote mari pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 11:08 / Actualizat luni, 01 martie 2021 11:20

CFR Cluj - FC Argeș se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă care trage cortina peste runda a 25-a din Liga 1. După succesul celor de la FCSB la Botoșani, campioana e obligată să câștige pentru a reveni la egalitate de puncte cu liderul.

După ce a ratat de două ori șansa de a trece pe primul loc, CFR Cluj e acum sub presiune înaintea duelului cu FC Argeș. Elevii lui Edi Iordănescu sunt la trei puncte în spatele FCSB-ului, după ce roș-albaștrii au câștigat la Botoșani, scor 2-0. În Gruia vine cea mai în formă echipă a campionatului, FC Argeș lăudându-se cu 11 meciuri la rând fără înfrângere în Liga 1.

Cinci victorii și șase remize a bifat FC Argeș în ultimele 11 etape, iar piteștenii au intrat în cursa pentru un loc de playoff, asta deși o bună perioadă de timp au staționat pe ultima poziție din clasament. Mutările de pe banca tehnică, dar și achizițiile făcute de trupa lui Ianovschi și Prepeliță au transformat-o complet pe FC Argeș.

În partida tur, disputată la Pitești, CFR Cluj s-a impus cu 2-0, la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate. Cu 30 de puncte adunate în 24 de runde, FC Argeș vine cu gândul să nu piardă în Gruia pentru a păstra contactul cu Clinceni, UTA și Chindia, echipe care se luptă pentru poziția a 6-a, ultima care duce în playoff.

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - FC ARGEȘ:

  • Egal la pauză - cotă 2,10 la Betano
  • Mai multe goluri în repriza a doua - cotă 2,15 la Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  01 Martie 2021, 14:52

Bate CFR-ul cu 3-0 lejer

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close