GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Dinamo: „Câinii” n-au mai câștigat de șapte ani pe terenul oltenilor! Trei PONTURI pentru derby-ul din Bănie

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2021 13:37 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 13:37

Craiova - Dinamo se joacă azi, de la 21:00, în derby-ul etapei a 22-a din Liga 1. Oltenii pornesc cu prima șansă și caută victoria care i-ar apropia de FCSB și CFR Cluj, rivalele la titlu din acest sezon.

Dinamo continuă programul infernal din această perioadă. După derby-ul cu FCSB, pierdut cu 1-0, „câinii” merg acum pe terenul Craiovei, acolo unde nu au câștigat niciodată de la promovarea oltenilor în prima ligă. Astfel, din 2014, indiferent că au jucat la Severin sau pe Oblemenco, Craiova n-a pierdut niciodata, pe teren propriu, în fața lui Dinamo.

După demiterea lui Corneliu Papură, Craiova s-a descătușat în deplasarea de la Iași, unde s-a impus cu 3-0, și speră să le ia toate punctele dinamoviștilor în acest sezon. Craiova a câștigat meciul tur, din Ștefan cel Mare, cu 1-0, grație reușitei semnate de Cicâldău, din penalty. Craiova a câștigat ultimele trei meciuri cu Dinamo, în timp ce ultimul succes al dinamoviștilor datează din 2018, 3-0, când Montini marca un hattrick.

Dinamo se află pe poziția a 10-a, cu 25 de puncte, iar o înfrângere în fața Craiovei ar îndepărta-o din nou de poziția de playoff. „Câinii” reveniseră în calculele pentru primele șase locuri, după victoriile cu UTA (1-0) și Gaz Metan (2-1).

CE PUTEM PARIA LA CRAIOVA - DINAMO:

  • Victorie Craiova - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,00 la Betano
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează