GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Dinamo - FC Botoșani: Oaspeții au 4 victorii în ultimele 6 meciuri directe

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 15:13 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 16:01

Dinamo - FC Botoșani, partidă din etapa cu numărul 3 a Ligii 1, este programată azi, de la ora 21:00. Pentru gazde, întâlnirea se anunță una dificilă atât prin prisma felului în care au început sezonul, cât și din cauza rezultatelor modeste obținute în ultimii doi ani în fața echipei din Moldova. 

”Câinii” au jucat un singur meci în noul sezon, 0-1 cu Chindia Târgoviște, în deplasare. Dar, dacă la data respectivei confruntări echipa era aproximativ aceeași cu cea din finalul ediției trecute de campionat, azi am putea vedea o serie de jucători noi în tricoul lui Dinamo. Dintre fotbaliștii transferați în ultimele zile, Gonzalez, Borja Valle, Isma Lopez și Nemec ar putea intra pe teren încă din primul minut, ceea ce înseamnă că trupa lui Cosmin Contra va fi destul de diferită de ceea ce știam. Totuși, integrarea nou-veniților s-ar putea să necesite timp, iar rezultatele să se lase așteptate. 

De partea cealaltă, moldovenii au un moral bun după startul de sezon peste așteptări. FC Botoșani a câștigat ambele întâlniri din Liga 1, 3-2 la Pitești și 4-0 cu Poli Iași, pe teren propriu, dar și disputa din Kazahstan, 2-1 cu Ordabasy. Fiecare partidă a avut povestea ei și, chiar dacă defensiva a șchiopătat destul de vizibil, rezultatele bune s-ar putea să fi adus liniștea necesară pentru a pune la punct detaliile ce trebuiau rectificate. 

Dar rămâne de văzut dacă defensiva oaspeților va fi sau nu pusă la încercare. Însă detaliile statistice sunt de partea moldovenilor. Aceștia au obținut 4 puncte din cele două confruntări cu Dinamo din sezonul trecut, iar în urmă cu două sezoane bilanțul a fost și mai categoric, Botoșani adunând 3 victorii și 1 înfrângere contra ”câinilor”. Cu 4 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere în ultimele 6 ”directe”, echipa lui Marius Croitoru poate aborda confruntarea de azi cu suficientă încredere. 

Pont: Ambele marchează, cota 1.85 la Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează