GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Franța - Maroc: Cine o urmează pe Argentina în marea finală a Campionatului Mondial! Trei PONTURI pentru semifinala de miercuri

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2022 22:14 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 23:17

Franța - Maroc se joacă miercuri, de la 21:00, în a doua semifinală de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Marți, Argentina a spulberat Croația, 3-0, și a rezervat deja biletele pentru marea finală a acestui turneu final.

În prima semifinală, Argentina și-a respectat statutul de favorită și a sufocat-o pe Croația. Cu Messi și Alvarez absolut dezlănțuiți, ”pumele” n-au avut milă de croați. 3-0, dar putea să fie și mai rău, căci Argentina a mai ratat două ocazii mari în această partidă.

Acum mingea e în terenul Franței, națională care pleacă și ea, la fel cum a plecat Argentina, din postura de mare favorită în semifinale. Campioana en-titre a luat gol în fiecare meci de la acest Mondial, în timp ce Maroc, mare atenție, n-a încasat niciun gol de la adversari. O singură dată au scos marocanii mingea din proprie poartă, acolo unde și-o trimiseseră tot ei, autogol cu Canada.

Mbappe se duelează cu Messi pentru a câștiga trofeul de golgheter, dar argentinianul pare că a punctat până acum mult mai bine la impresia artistică. Rămâne de văzut care va fi replica lui Mbappe și cum va arăta jocul său în fața lui Hakimi, nimeni altul decât colegul său de la PSG.

Trei COTE de Super Mondial:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cdba3133
cdba3133  •  14 Decembrie 2022, 18:07

Am aflat pe "surse" ca meciul va incepe cu adevarat abia dupa ultimul fluer al arbitrului. Parisul se pare ca va deveni MICUL BUCURESTI. Indiferent de rfezultat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează