GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Germania - Spania: Meci aproape amical, cu multe rezerve pe teren în cele două tabere

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 13:15 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 13:20

Cea de-a doua ediție a Ligii Națiunilor debutează azi în condiții foarte diferite față de turneul de acum doi ani când, la start, toate campionatele interne din țările participante începuseră deja. 

De data aceasta, doar o parte dintre competiții au reînceput, iar campionatele mari ale Europei sunt încă în faza pregătirilor. Excepție face Franța, care e la etapa cu numărul doi. 

Germania și Spania fac parte din Grupa 4 a Diviziei A, alături de Ucraina și Elveția. Cele două țări nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din 2010, atunci când Spania s-a impus cu 1-0 în semifinalele Campionatului Mondial din Africa de Sud, competiție câștigată de iberici în cele din urmă. 

În tabăra gazdelor vor fi mai multe absențe astăzi, deoarece selecționerul Joachim Low a decis să menajeze fotbaliștii de la Bayern și Leipzig, deoarece aceștia au jucat în fazele finale ale Ligii Campionilor. Așadar, Germania nu va conta pe Kimmich, Leon Goretzka, Manuel Neuer, Serge Gnabry, Klostermann și Halstenberg, însă Sule și Leroy Sane sunt anunțați titulari diseară. 

De partea cealaltă, Luis Enrique nu și-a propus să menajeze niciun jucător, însă ar putea da o șansă câtorva fotbaliști pe care își dorește să îi testeze, dat fiind caracterul semi-amical al Ligii Națiunilor. Ansu Fati (Barcelona), Eric Garcia (Man. City), Ferran Torres (Man. City) și Oscar Rodriguez (Sevilla) au evoluat în trecut la ”naționalele” de juniori, iar azi ar putea debuta la echipa mare. 

Pont: GG, cota 1.67 la Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
radu876
radu876  •  03 Septembrie 2020, 13:55

banuiesc ca nici anul asta nu se televizeaza liga natiunilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează