GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Parma: Se descurcă interiștii și fără Lukaku? Ce cotă excelentă putem încerca pe un pariu COMBO

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 11:41 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 11:55

Inter - Parma se joacă azi, de la 19:00, în etapa a 6-a din Serie A, iar interiștii sunt obligați să câștige și fără golgheterul Romelu Lukaku. Atacantul belgian s-a accidentat și ar putea rata chiar și derby-ul cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

După două dezamăgiri mari în derby-urile cu Lazio și AC Milan, ambele pierdute, Inter a reușit să câștige pe terenul lui Genoa (2-0) și a mai recuperat o parte dintre punctele pierdute. Trupa lui Conte nu traversează însă deloc o perioadă bună, iar antrenorul italian e contestat puternic de suporteri.

Inter o primește pe Parma după o nouă prestație slabă în Champions League, acolo unde nerazzurrii au bifat o nouă remiză, 0-0 cu Șahtior, a două după 2-2 cu Monchengladbach.

Romelul Lukaku, Alexis Sanchez și Vecino sunt accidentați, în timp ce Inter nu se va putea baza nici pe Skriniar, în continuare pozitiv la coronavirus. Înaintea duelului de pe Meazza, Inter e pe locul 4, cu10 puncte, la trei lungimi de liderul AC Milan, în timp ce Parma e în subsolul clasamentului, pe locul 16, cu doar patru puncte adunate în primele cinci jocuri.

INTER - PARMA | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Parma a chinuit-o teribil pe și-așa chinuita Inter. A fost 2-2 la Milano, în timp ce pe terenul Parmei a reușit, totuși, să se impună Inter, 2-1, cu golurile victoriei marcate în minutele 84 și 87.

PONT: Inter câștigă și se marchează peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,51 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Liverpool - West Ham: ”Cormoranii” atacă primul loc cu probleme mari de lot! Trei pariuri bune la meciul de pe Anfield

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează