GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Liverpool - Leeds: Super-meci în Premier League! Klopp vs. Bielsa, în prima rundă a sezonului!

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 12:45 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 13:38

Liverpool - Leeds, meciul zilei în Premier League, se joacă azi, de la ora 19:30. Tragerea la sorți a partidelor din prima ligă engleză a fost generoasă cu fanii care așteptau cu nerăbdare începerea noului sezon, programând în prima rundă întâlnirea dintre echipele lui Jurgen Klopp și Marcelo Bielsa.

Cei doi sunt printre cei mai buni tehnicieni din fotbalul modern, iar confruntarea directă se anunță a fi extrem de interesantă cu atât mai mult cât cât între Klopp și Bielsa există un imens respect reciproc. La finalul sezonului trecut, când Leeds a câștigat campionatul din liga a doua engleză, antrenorul argentinian a declarat că s-a inspirat din jocul ”cormoranilor” pentru a obține promovarea. Klopp, pe de altă parte, și-a recunoscut și el admirația pentru Bielsa: ”Îl admir, i-am urmărit mereu echipele jucând și ceea ce face este excepțional. Am analizat unele dintre meciurile sale în trecut. Cred că toți antrenorii muncesc mult, însă el e, probabil, cel mai muncitor dintre noi toți. Abia aștept să îl întâlnesc”, a declarat germanul.

Ambii antrenori sunt adepți ai pressing-ului susținut, cerând jucătorilor să recupereze balonul imediat ce se pierde posesia. Probabil, azi vom asista, într-o anumită măsură, la o abordare în oglindă, cu două echipe scurte care vor urca permanent pentru a-și bloca adversarul. Așadar, există posibilitatea unei dispute spectaculoase, cu goluri în ambele porți, deoarece atât Liverpool, cât și Leeds, își vor asuma astfel riscul de a fi surprinse pe contraatac. 

Totuși, Liverpool nu e doar o echipă de contraatac. ”Cormoranii” au demonstrat în destule ocazii că stăpânesc și jocul pozițional, iar acest lucru, combinat cu experiența superioară în Premier League, le oferă prima șansă. De asemenea, Klopp are la dispoziție un lot mai experimentat, net superior valoric. 

Nou-promovata Leeds poate compensa printr-o abordare curajoasă, fără complexe. Faptul că întâlnirea are loc în prima etapă poate fi un avantaj pentru formația mai închegată și mai bine pregătită după vacanța de vară. 

Pont: Ambele marchează, cota 1.91 la Betfair

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează