GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest: Scăderi mari de cote pe victoria gazdelor!

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 14:09 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 14:38

Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest, partidă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă în această seară, de la 20:00. Calificarea se va decide într-o singură manșă, apoi urmează runda decisivă, playoff-ul.

Campioana Belarusului traversează un sezon modest, fiind abia pe locul 9 în competiția care și-a continuat parcursul chiar și la startul pandemiei de covid-19, atunci când sportul se oprise aproape pe întreaga planetă. După 21 de partide, trupa lui Serghei Kovalciuc e la 14 puncte de lider, dar are două etape mai puțin disputate. 

De partea cealaltă, campioana Israelului abia a început campionatul, iar rezultatele au fost dezamăgitoare, obținând un singur punct în două etape. Totuși, acestea nu au fost singurele meciuri ale lui Maccabi în noul sezon. Israelienii au trecut de Riga și Suduva în cele două tururi anterioare din Liga Campionilor și au jucat și finala Cupei, pe care au câștigat-o. 

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația gazdă este favorită. Agențiile au scăzut masiv cota pentru varianta ”1 solist”, în unele cazuri chiar de la 1.90 la 1.40. În Asia, acolo unde mișcările de cote sunt mai relevante, cota de deschidere pentru victoria lui Maccabi a fost aproape de 1.70, iar în momentul de față a ajuns la 1.44-1.46. 

Pont: Gol în ambele reprize, cota 1.67 la Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează