GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Portugalia - Franța: Derby pentru supremație în Liga Națiunilor! Duelul CR7 vs. Mbappe ne aduce două ponturi la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 13:09 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 13:52

Portugalia - Franța se joacă azi, de la 21:45, în derby-ul Grupei a 3-a din Liga Națiunilor. Cele două formații sunt în fruntea ierarhiei și se bat pentru calificarea în playoff-ul din acest sezon al UEFA Nations League. Anul trecut, Portugalia a câștigat prima ediție de Liga Națiunilor.

Cu câte 10 puncte fiecare și traseu identic, Portugalia și Franța se întâlnesc în meciul care ar putea decide echipa care va termina pe prima poziție în Grupa a 3-a. Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Înainte de confruntarea directă, Portugalia și Franța s-au ”încălzit” cu câte un meci de pregătire, terminat însă cu scenariu diferit. Dacă Portugalia n-a avut milă de Andorra și i-a administrat un 7-0 spectaculos, Franța s-a făcut de râs pe ”Stade de France” și a pierdut amicalul cu Finlanda, 0-2.

Portughezii și francezii mai sunt în grupă cu Suedia și Croația, dar ultimele două echipe au avut prestații dezamăgitoare în acest sezon de Liga Națiunilor. În cea mai recentă etapă din grupe, Portugalia a ”mitraliat-o” pe Suedia, scor 3-0, în timp ce Franța s-a impus în Croația, pe final de meci, scor 2-1.

Cristiano Ronaldo și Mbappe, din nou titulari

După 45 de minute în fața Andorrei, Cristiano Ronaldo își va relua locul în formula de start a Portugaliei. Și Deschamps a primit vești bune: absența lui Ben Yedder, testat pozitiv cu COVID-19, va fi compensată de revenirea lui Kyilian Mbappe, refăcut după accidentare.

Franța încă n-a reușit să-și ia revanșa în fața Portugaliei pentru finala pierdută la EURO 2016, când ibericii se impuneau cu 1-0, în prelungiri, chiar la francezi acasă. De atunci s-a mai jucat doar partida recentă din Liga Națiunilor, încheiată 0-0, dar ”cocoșii” speră să se impună în Portugalia și să lase acasă trupa lui Fernando Santos.

CE PUTEM PARIA LA PORTUGALIA - FRANȚA

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Fortuna
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,63 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Dinamo - Astra: Derby cu parfum de retrogradare! Codașele din Liga 1 ne aduc o cotă mare la pariuri

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close