GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 12:49 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 12:58

Ziua de sâmbătă, 9 ianuarie, vine cu trei meciuri spectaculoase de pe urma cărora pariorii pot profita. Mizăm pe goluri multe și putem obține cote excelente pe biletele de azi.

Facem o incursiune prin Bundesliga, Ligue 1 și Serie A pentru a descoperi care sunt cele trei meciuri în care ne așteptăm la goluri multe și pentru a afla ce cote ne pun la dispoziție casele de pariuri.

LEIPZIG - DORTMUND | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,75

Leipzig - Dortmund, derby-ul rundei a 15-a din Bundesliga, se anunță unul extrem de spectaculos, asta chiar dacă gazdele au mari probleme de lot înainte de confruntarea cu Borussia. Vorbim despre unele dintre cele mai ofensive echipe din Germania, iar meciurile directe au adus mai mereu goluri și multe faze de poartă.

AC MILAN - TORINO | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,80

AC Milan vrea să-și ia revanșa în fața propriilor fani după eșecul cu Juventus, 1-3, și caută victoria în confruntarea cu Torino. Milanezii au rămas pe prima poziție în Serie A și vor să anuleze înfrângerea din etapa trecută cu o victorie clară în fața celeilalte echipe din Torino. Chiar dacă ultimele meciuri directe n-au fost atât de spectaculoase, ne așteptăm la un meci în care vom vedea minimum trei reușite.

PSG - BREST | PESTE 3,5 GOLURI - cotă 1,75

Mauricio Pochettino a început cu stângul aventura sa de la PSG, doar egal cu St. Etienne, și acum vrea să câștige clar meciul cu Brest pentru a continua cursa de urmărire a liderului Lyon. Brest are o medie de peste două goluri încasate pe meci și e foarte greu de crezut că va reuși să scape cu poarta curată după vizita de la Paris.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează