GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Voluntari - FCSB: ”Roș-albaștrii” nu au bătut-o niciodată de două ori într-un sezon pe FC Voluntari!

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 13:52 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 14:04

FC Voluntari - FCSB, partidă din etapa cu numărul trei a Ligii 1, se joacă azi, de la ora 21:00. Ambele formații au început bine noul sezon, fiind neînvinse, iar statistica întâlnirilor directe dintre cele două echipe face meciul mai interesant. Aceasta deoarece, de la promovarea în Liga 1, în 5 sezoane, ilfovenii au scos mereu câte ceva din ”dublele” cu adversarul de azi. 

Cei de la Voluntari nu au pierdut de două ori în același sezon contra echipei lui Gigi Becali în disputele de până acum, adunând 2 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri. De asemenea, în cele 5 partide pe care le-au disputat pe teren propriu contra FCSB au marcat 8 goluri, obținând o victorie și două remize. 

Formația pregătiră de Mihai Teja a început sezonul cu o victorie pe teren propriu contra Gazului, 2-1, apoi a remizat la Arad, cu UTA, scor 0-0. De partea cealaltă, FCSB a jucat trei partide, două în campionat și una în preliminariile Europa League, și le-a câștigat pe toate cu 3-0, trecând de Astra, Shirak și Viitorul. 

Dacă în primul meci oficial al sezonului ”roș-albaștrii” nu au arătat extraordinar din punct de vedere fizic, în următoarele două lucrurile s-au îmbunătățit vizibil. În plus, disponibilitatea la efort pe care a arătat-o Florinel Coman la echipa națională a fost la un nivel nemaivăzut până acum la acest jucător, ceea ce sugerează faptul că la FCSB se produc adevărate miracole. În vară, Thomas Neubert s-a întors la echipă, iar acest lucru începe să se simtă. 

Dar jocul a crescut calitativ și prin felul în care jucătorii colaborează între ei. Mult mai încrezători, aceștia par mai inventivi ca niciodată, iar nivelul evoluțiilor pare, cel puțin momentan, superior celui din ultimele 5 sezoane. 

Pont: 2 solist, cota 1.57 la Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2020, 17:16

E timpul !

108022913946097
Traian Pavelescu  •  12 Septembrie 2020, 14:22

E sezon nou 2020-2021 si o victorie a Stelei ar fi ceva absolut normal! Steaua arată f bine in pofida eforturilor disperate ale cazarmistilir retrograzi si ridicoli care hiberneaza in noaptea minții și visează ca Steaua poate fi readusa intr-o unitate militară sinistra și sordida ca pe vremea URSS! Nu se mai poate ca in stalinism pt ca suntem in sec. XXI și in UE! dar ei nu știu ...sunt in noaptea permanenta a minții!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează