Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 15:35

Studenţi, elevi, copii şi adulţi au alergat împreună ieri la Crosul Universităţii din Bucureşti, Cora Lujerului Challenge Ediţia a XXI-a

Cei 3.000 de participanţi, printre care şi veterani – cel mai în vîrstă participant avea 80 de ani, au ieşit ieri la alergat pentru a promova un stil de viaţă sănătos, fair-play-ul şi competiţia. La start s-au aliniat participanţi de toate vîrstele şi au pornit în cursă la startul atletei românce Paula Ivan, sportiva laureată cu aur şi argint la Jocurile Olimpice de la Seul, 1988.

Iubitorii de mişcare au venit cu mic cu mare la Facultatea de Drept pentru a alerga alături de colegi, prieteni şi cunoştinţe, într-o cursă de 3.800 de metri, cu plecare din Piaţa Operei şi cu linia de sosire în parcarea hipermarketului Cora Lujerului.

După cursa de aproape 4 km, cei mai buni alergători au fost aşteptaţi la finish cu premii şi distracţie. Cîştigătorii locurilor I, II si III au fost răsplătiţi cu premii în bani, LCD-uri, laptopuri, tablete, aparate foto, MP4 playere şi vouchere de cumpărături.

Pentru toti ceilalţi bravi participanţi s-a organizat o tombolă cu premii în obiecte: tricouri, şepci, genţi, vouchere la săli de fitness, tabere în Costineşti şi articole sportive.

Participanţii – veterani, studenţi, elevi, copii, profesori din cadrul Universităţii din Bucureşti şi angajaţi Cora Lujerului – au dat tuturor celor prezenţi o lecţie despre sănătate prin mişcare, cîştigîndu-şi admiraţia şi felicitările tuturor celor care au asistat de pe margine.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”