GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A început provocarea pentru Cristi Pulhac!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2024 13:31 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 13:31

Ce-ți trebuie dacă te bați la retrogradare? Normal, un jucător bun la toate!  

Cristi Pulhac nu este străin gazonului, iar acum îi e cam dor de atmosfera meciurilor din prima ligă și de ședințele tehnice din vestiar. El nu se lasă descurajat, ci este hotărât să aibă o revenire de senzație, chiar dacă – deocamdată - singura ofertă pe care a primit-o a fost de la o echipă care momentan se află pe locul 16 în clasament. Nu se lasă învins – echipat cu o determinare de fier, un coș de rufe și… un marker, Cristi este pregătit să arate că încă “le are” cu sportul-rege.

În timp ce colegii săi de generație sunt preocupați să-și actualizeze CV-urile și să pozeze pentru campanii la magazinele de haine, el încă mai speră să revină într-un rol important în cadrul echipei. Primul pas a fost făcut – îmbrăcat în echipamentul FC Voluntari, elegant (și parfumat), a început să facă ordine în vestiarul echipei. La ce îi folosește markerul? Să își facă loc acolo unde… nu este!

Ce urmează? Nici noi nu știm. Întrebarea este: prinde sau nu echipa? Și, mai important decât atât, se salvează FC Voluntari sau ne trezim de dimineață la anul?

Până una-alta, urmează meciul cu Oțelul Galați, o echipă solidă care pierde greu, dar Florin Pîrvu și băieții săi joacă la alt nivel în play-out și deja au strâns puncte vitale în lupta din subsol. Urmărește și tu meciurile ilfovenilor, cu aceeași dedicare cu care Pulhac încearcă să-și ajute noua echipă!

Vezi toate știrile Maxbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează