GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern și Chelsea au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 15:28 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 15:28

După pauza internațională, revin meciurile de top din cele mai puternice campionate din Europa, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Bayern - Dortmund (ora 19:30) cota 1.55

Der Klassiker are un nou episode în această seară, iar duelul se anunță extrem de pasionant, mai ales după ultimele schimbări. Aflați doar pe locul 2 în Bundesliga, șefii lui Bayern au luat decizia de a-l da afară pe Nagelsmann, iar înlocuitorul său este Thomas Tuchel, antrenor obișnuit cu succesele la fiecare echipă pe care a antrenat-o.

Totuși, chiar Dortmund este echipa care are un mic avans în fruntea clasamentului din Germania, de un singur punct, iar forma arătată de Borussia le dă speranțe chiar și în aceste condiții pentru titlul de campioană.

Hernandez, Musiala și Neuer sunt absenții importanți de la gazde, în timp ce oaspeții vin fără Meunier și Reyna.

Bayern are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

A început Calendarul de Paște la Mozzart Bet! Intră în cont și revedincă-ți premiul zilnic

Chelsea – Aston Villa (ora 19:30) cota 1.75

Londonezii se află doar pe locul 10 în Premier League, chiar la egalitate de puncte cu adversara din această seară, 38. Chiar dacă au investit cei mai mulți bani în transferuri, rezultatele întârzie să apară pentru trupa lui Potter, singurul lucru pozitiv rămânând calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Chelsea are și mulți absenți importanți pentru meciul cu Aston Villa. Thiago Silva, Azpilicueta și Broja vor lipsi mai mult timp, iar James, Sterling, Aubameyang sau Mendy sunt în continuare incerți.

Villa a arătat o altă față de la venirea lui Emery pe bancă, însă adversara este mult mai valoroasă, mai ales că sunt și doi absenți importanți la oaspeți, Cash și Coutinho.

Victoria lui Chelsea are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează