GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Calificative de top pentru anvelopa ContiPremium Contact 5

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 13:31

Anvelopa Conti Premium Contact a primit calificativul “bine” (cel mai bun calificativ din test) pentru dimensiunile 185/60 R 14 şi 205/55 R 16. Testele au fost efectuate de ADAC, ÖAMTC, TCS şi Stiftung Warentest.

Cele mai importante asociaţii auto din Germania, Austria şi Elveţia, împreună cu organizaţia Stiftung Warentest, care apără interesele consumatorilor, au efectuat o serie de teste reprezentative pentru avelopele de vară.

 

Anvelopa ContiPremiumContact 5 a primit cel mai bun calificativ din test pentru dimensiunea 185/60 R 14 şi a primit maximum de puncte pentru comportamentul pe suprafaţă udă şi uscată. Şi la testul cu dimensiunea 205/55 R 16 , anvelopa a primit calificativul “bine” - cel mai bun calificativ din test.

 

Experţii au testat în total 35 de anvelope în cele două dimensiuni cu modelele Volkswagen Polo şi Golf VII. În test au intrat anvelope produse de producători din Europa, Statele Unite şi Asia.

Anvelopa ContiPremiumContact 5 este cea mai vândută din gama Continental, fiind disponibilă în 75 de versiuni pentru jante între 14 şi 17 inci. Viteza de rulare permisă este, în funcţie de dimensiuni, de până la 300 km/h.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează