GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Elveția – România: „tricolorii” țintesc primul loc!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2023 14:11 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 14:13

Visăm cu ochii deschiși la o nouă prezență la un turneu final, iar participarea la următorul European pare o misiune realizabilă. Drumul spre Germania 2024 trece însă prin Elveția. Neînvinși în aceste preliminarii, „tricolorii” întâlnesc cel mai dificil adversar din grupa I. Luni, de la ora 21:45, România joacă pe terenul liderului, selecționată care are maximum de puncte după 3 partide. Cu o victorie la Lucerna, trupa lui Edi Iordănescu urcă pe primul loc și ia o opțiune serioasă pentru calificare. 

La Superbet, Elveția - România beneficiază de Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă și alege-ți favorita!

„Tricolorii” cred într-o surpriză

2-0 în Andorra, 2-1 cu Belarus și 0-0 în Kosovo sunt rezultatele care i-au adus României 7 puncte în primele 3 meciuri din campania de calificare la SuperEuro. Cu aceste rezultate, „tricolorii” ocupă locul 2 în grupa I, la două puncte în spatele Elveției. Liderul grupei a avut un parcurs perfect până acum, 3 victorii, 10 goluri marcate și unul singur primit. 

Meciul de la Lucerna va fi a 14-a întâlnire directă între Elveția și România, prima având loc în urmă cu aproape 90 de ani, pe 29 octombrie 1933. 5 din cele 13 dueluri de până acum au fost câștigate de „tricolori”, în timp ce elvețienii s-au impus de 4 ori, aceeași fiind și cifra remizelor. De altfel, tot nedecis s-a încheiat și ultima confruntare cu selecționata din Țara Cantoanelor. În grupa de la Europeanul din 2016, meciul s-a încheiat 1-1, după ce România a condus prin golul lui Bogdan Stancu. Dacă pentru noi, acela a fost ultimul turneu final la care am participat, elvețienii au ajuns până în sferturile de finală la Euro 2020, trecând de grupe și la Mondialele din Rusia și Qatar. 

O victorie a selecționatei lui Edi Iordănescu are la Superbet cotă 8.00, în timp ce un succes al gazdelor a primit cotă 1.40. Toate meciurile din preliminariile Europeanului beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Amintiri plăcute de la Lucerna

Stadionul pe care se dispută partida le-a purtat noroc „tricolorilor” la precedenta vizită în Elveția. Într-un amical disputat în 2012, la Lucerna, Gicu Grozav marca unicul gol al meciului și îi aducea României al doilea succes din istorie în Țara Cantoanelor. 

Din lotul lui Edi Iordănescu, principalul favorit să marcheze în poarta elvețienilor este George Pușcaș, care a primit cotă 5.25 pentru un gol la Lucerna și este urmat de Alibec (5.50). De cealaltă parte, Haris Seferovic este cotat cu prima șansă să înscrie, având 2.40 pentru o reușită, în timp ce Zeki Amdouni este al doilea în topul cotelor Superbet, cu 2.45.

Elveția – România se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

 

Bucură-te de SUPERAVANTAJ, o experiență GO SUPER în meciurile din cele mai pariate și mai populare competiții

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează