GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB petrece, Dan Petrescu muncește pentru un loc în Europa! Vezi SuperOferta pentru FCSB - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2024 22:57 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 22:58

Nouă ani de suferință se termină, oficial, sâmbătă seara pentru FCSB. Noua campioană a SuperLigii își cheamă fanii la ceea ce va fi cea mai mare petrecere a ultimului deceniu în fotbalul românesc, pe o Arenă Națională plină la refuz, cu gândul de a doborî recordul de asistență și de a le oferi lui Florinel Coman și colegilor lui un moment de neuitat. De cealaltă parte a "baricadei" se vor afla rivalii tradiționali ai ultimelor ediții, Dan Petrescu și CFR Cluj, aflați în căutarea unui loc de Conference League care să le salveze un sezon cenușiu.

FCSB - CFR se joacă de la ora 20:00, live pe Superbet, și, dincolo de o încununare meritată de roș-albaștri, va reprezenta și continuarea unei rivalități care a marcat competiția internă.

Dan Petrescu vrea să fie "spărgătorul de petrecere"

Reîntors în Gruia cu obiectivul precis de a obține locul al doilea, Dan Petrescu se găsește într-o postură în care nu a mai fost în cariera de antrenor, aceea de a le oferi onorul rivalilor pe care, în trecut, i-a lăsat fără nu mai puțin de patru titluri de campioni. Și, dacă în vestiarul FCSB se vorbește și despre party-ul de după meci, CFR-iștii se vor concentra doar pe cele 90 de minute din teren, unele în care sunt obligați să obțină un rezultat pozitiv pentru a muta mingea în terenul celor de la Universitatea Craiova și a păstra intacte șansele la Conference League.

Învingător în fața Rapidului, scor 3-2, la revenirea în Gruia, SuperDan se află în fața celui de-al 32-lea meci direct contra clubului patronat de Gigi Becali. O rivalitate începută în urmă cu două decenii, într-un FCSB - Rapid 3-3, și continuată cu multe meciuri care au decis titlul, momente "la limită" și războaie ale declarațiilor. Sâmbătă seară, fundașul legendar al Generației de Aur va căuta doar a noua victorie a carierei în fața FCSB-ului și presiunea va fi pe umerii săi: în caz de eșec, ardelenii cedează întâietatea în lupta pentru poziția secundă.


Cauți un pariu inspirat pentru FCSB – CFR? Hai în SuperSocial, cea mai mare rețea de pariori din România!

Ce mai reușesc Coman și Olaru?

Aflați de această dată de partea corectă a istoriei, elevii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor avea în spate cel puțin 50.000 de fani care, pe lângă sărbătorirea titlului, vor avea pretenția ca favoriții lor să învingă rivala care în trecutul apropiat le-a provocat atâtea și atâtea nopți nedormite. Campioană încă de după meciul cu Farul, trupa care a dominat ediția 2023/2024 a SuperLigii a dat asigurări că va ataca ultimele meciuri cu cea mai bună echipă, iar Florinel Coman, Darius Olaru sau Alexandru Băluță se vor afla pe teren pentru o ultimă reprezentație în fața Peluzei Nord și a zeci de mii de fani care-i vor împinge de la spate.

În cazul lui Coman, revenit după o problemă fizică și un tratament la Belgrad, partida de pe cel mai mare stadion al țării are o dublă însemnătate. În primul rând, superstarul FCSB-ului va căuta golul sau golurile care să-i asigure titlul de golgheter al SuperLigii, trofeu pentru care se luptă cu Albion Rrahmani și Philipp Otele. În al doilea rând, șeptarul va vrea și o SuperPrestație în ceea ce poate fi, în funcție de rezultatul negocierilor pentru transferul în Qatar, ultima sa apariție în fața fanilor care l-au văzut venind ca un puști, maturizându-se pe parcursul anilor și, acum, plecând ca o vedetă spre un viitor financiar excelent.

SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!

Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
Nationala
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează