GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fotbal cat cuprinde! Dupa Mondialul brazilian, incepe Liga 1. La UPC vezi toate meciurile din campionat si Cupa Ligii

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 11:56

La UPC si Focus Sat fotbalul e la el acasa! Mondialul din Brazilia, care tocmai a inceput, aduce spectacolul celor mai bune echipe nationale din lume pe micile ecrane. Iar din 25 iulie, cele mai bune echipe din Romania se vor infrunta in Liga 1, competitie care se va vedea, in urmatoarele 5 sezone, la UPC si Focus Sat. Cei doi operatori telecom au incheiat recent un acord de transmisie pentru posturile Look TV si Look Plus cu Intel Sky Broadcast Ltd.

Asta inseamna ca microbistii care sunt abonati UPC si Focus Sat se vor putea bucura de fotbal romanesc din Liga 1 si Cupa Ligii, din 2014 pana in 2019.

UPC si Focus Sat au spus DA fotbalului romanesc. Derbiurile, golurile si toate fazele din campionat si Cupa Ligii vin acasa la tine. Bucura-te de fotbal cu UPC si Focus Sat!

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet de mare viteză şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (24)
alexandrutop
alexandrutop  •  30 Iunie 2014, 12:30
Postat de ohio pe 20 Iunie 2014, 09:52

Mondialul este doar incalzirea.Din 25 iulie incep meciurile adevarate.Pregatiti-va!

Ai dreptate, sa vezi meciuri tari, ca va fi si echipa ta de suflet :) Esti cablat la UPC sau nu? Fugi repede ca incepe balamucul :p

cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  23 Iunie 2014, 16:38
Postat de mvradulescu pe 18 Iunie 2014, 11:16

Ce înseamnă UPC şi care ar fi motivul ca suporterii să fie interesați de aceste inițiale ? Preferam să fie transmise meciurile de postul național de televiziune, la care prin lege suntem obligați să plătim abonament și să vedem doar politruci care ne sfătuiesc ce să facem ca să le vfie lor bine ! Promit că nu am să plătesc nici un leu ca să-i îmbogățesc pe niște şmecheraşi care au găsit posibilitatea de a mai da o țeapă populației ! Să fie sănătoși cu țeapa lor cu tot și să fie singurii care privesc fotbalul la televizor, că mie nu-mi mai trebuie !!!

UPC inseamna viitorul transmiunilor directe din Liga 1 cel putin in urmatorii 5 ani. De fapt ei inseamna mult mai mult, dar pe noi doar asta ne intereseaza momentan. Sa vedem fotbal la tv

sorrinaccio
sorrinaccio  •  23 Iunie 2014, 11:33
Postat de playmaker pe 18 Iunie 2014, 01:06

Bine ca sunt la upc nu imi mai pierd vremea cu toate porcariile de meciuri.

Da, si eu tot la UPC sunt. Dar nu consider ca sunt porcarii de meciuri. Ma bucura aceasta veste ca vom avea si Liga 1

Vezi toate comentariile (24)
Comentează