GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Herbalife îi felicită pe Cristiano Ronaldo si echipa Portugaliei pentru câştigarea Campionatului European!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 16:43

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife salută cea mai recentă performanţă a internaţionalului Cristiano Ronaldo, care împreună cu echipa naţională a Portugaliei a câştigat Campionatul European în urma unei meci intens, câştigat în faţa Franţei cu 1-0. Pentru Ronaldo este o dublă victorie - atacantul lui Real Madrid a devenit golgheter all-time al Europenelor, egalandu-l pe Michel Platini cu 9 goluri.

Începând cu anul 2013 Herbalife a devenit Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo, contractul fiind semnat pentru o perioadă de cinci ani. Herbalife colaborează cu Ronaldo pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp diverse produse de nutriţie necesare pentru activitatea sa sportivă.

Împreună cu Cristiano Ronaldo, Herbalife a dezvoltat şi a lansat la nivel internaţional CR7 Drive, un produs de top pentru nutriţia sportivă. Începând de azi, băutura hipotonică CR7Drive este disponibilă şi în România.

Ronaldo se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care mai multe echipe de fotbal din întreaga lume, cum ar fi LA Galaxy din Statele Unite, FC Pumas din Mexic, echipa braziliană Botafogo,  Spartak-Moscova din Rusia şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei.  În  România Herbalife sponsorizează echipa de fotbal FC Viitorul, echipajul de canotaj dublu-vâsle feminin de categorie uşoară format din Ionela Lehaci, Gianina Beleaga şi Andreea Asoltanei,  pe Ciprian  Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi  pe Anca Bucur, de 4 ori  Miss Fitness Universe.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  15 Iulie 2016, 10:34

Orice ati face nu cumparati de la Herbalife, aceste produse te imbolnavesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează