GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 13:27

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife (NYSE: HLF) felicită cea mai recentă performanţă a internaţionalului Cristiano Ronaldo, care împreună cu echipa sa, Real Madrid, a câştigat pentru a treia oară Liga Campionilor în urma unui meci intens, câștigat la penalty-uri. Astfel, echipa Real Madrid câştigă cea de-a 11-a Cupă a Campionilor din istoria clubului.

Începând cu anul 2013 Herbalife a devenit Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo, contractul fiind semnat pentru o perioadă de cinci ani.

Herbalife colaborează cu Ronaldo pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp  produse de nutriţie necesare pentru activitatea sa sportivă.

Ronaldo se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care mai multe echipe de fotbal din întreaga lume, cum ar fi LA Galaxy din Statele Unite, FC Pumas din Mexic, echipa braziliană Botafogo,  Spartak-Moscova din Rusia şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei. În România, Herbalife este sponsor oficial în nutriție pentru FC Viitorul, Ciprian Bălănescu multiplu campion național de duatlon, triatlon și aquatlon și Anca Bucur-Miss Fitness Universe 2011,2013 și 2015.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
doze
doze  •  05 Iunie 2016, 11:53
Postat de Popescu Radu pe 03 Iunie 2016, 18:41

tu crezi ca ronaldo mananca rosii 3 luni de zile sa ajunga la performantele alea? :)) baga la greu suplimente! si nu doar herbalife! chiar daca face reclama, clar ia si alte suplimente cu pumnii!

suplimente da, dar sigur nu consuma herbalife.

1030183490333057
Popescu Radu  •  03 Iunie 2016, 18:41

tu crezi ca ronaldo mananca rosii 3 luni de zile sa ajunga la performantele alea? :)) baga la greu suplimente! si nu doar herbalife! chiar daca face reclama, clar ia si alte suplimente cu pumnii!

steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  02 Iunie 2016, 09:45

Orice ati face nu cumparati mizeriile astea, decat daca vreti probleme de sanatate. Mai bine mancati salata de rosii 3 luni de zile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează