GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Încălțămintea all-seazon care nu ar trebui să lipsească din pantofarul unui bărbat

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2023 13:30 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 13:31

Încă de mici, părinții au decis cum și ce să purtăm. Îți mai aduci aminte acele cămăși în carouri sau acei pantofi cu arici care nu îți plăceau deloc, dar erai obligat să îi porți? Probabil că da, iar dacă am redeschis răni interioare deja cicatrizate, ne pare rău. Important este că pe măsură ce ai crescut, ai încercat diferite stiluri. Unele mai reușite, altele care nu te caracterizau deloc, dar aia era moda, așa că ai vrut să te conformezi. Important este să alegi un stil principal care să te caracterizeze. Însă, nu uita și de alte piese care abia așteaptă să fie încercate.

După ce mama te-a îmbrăcat la grădiniță și la școală, ai ajuns să îți alegi singur hainele și pantofii. În clasele primare, când ai început adolescența, probabil că ai fost skater. Haine largi și pantofi butucănoși și rezistenți. După aceea, ai mai crescut și ai renunțat la skate și ai ajuns fanul stilului sport. Pantaloni de trening, tricouri nu chiar atât de largi, dar nici mulate și în picioare niște adidași de bărbați. Și trecut timpul, tu nu ai renunțat chiar complet la aceste stiluri.

Indiferent că acum te îmbraci la cămașă, cravată și pantofi eleganți, tot mai ai în pantofar adidași pentru bărbați  și alte tipuri de încălțăminte. Ei bine, aceste tipuri de încălțăminte sunt și subiectul articolului de astăzi, așa că, dacă ești în căutarea unor noi perechi de pantofi sau vrei doar să vezi dacă ai tot din această listă, îți recomandăm să citești acest articol. 

Adidașii pentru bărbați

Atunci când vine vorba de încălțăminte bărbați, adidașii de bărbați sunt cel mai comod tip de încălțăminte care nu are voie să lipsească din pantofarul oricărui bărbat. De ce? Pentru că adidașii bărbați sunt buni la toate. Poți să iei adidașii bărbați fie la un meci de fotbal cu prietenii, fie la alergat în parc sau chiar poți să îi integrezi în ținutele sport sau lejere de zi cu zi.

Totuși, adidașii de bărbați se împart în două mari categorii principale din care ai de ales. Poți alege adidași bărbați concepuți special pentru alergare. Ei se diferențiază prin materialele ușoare din care sunt confecționați și care îți lasă pielea să respire. Pe lângă asta, mai este și talpa care absoarbe șocurile. Așa că, dacă ești pasionat de sport și alergări în parc, îți recomandăm o pereche de adidași bărbați de alergat.

Pe lângă cei de alergat mai sunt și cei pe care poți să îi porți zi de zi la ținutele sport sau comode. Dacă ai drumuri lungi de parcurs, o pereche de adidași de bărbați o să se integreze perfect în ținuta lejeră. Pantaloni de trening sau tricouri mai largi, alături de adidași o să fie o combinație pe care nu o vei regreta.

O pereche de pantofi eleganți

Încălțămintea pentru bărbați nu înseamnă doar lejeritate, ci înseamnă și eleganță. Orice bărbat are nevoie de pantofi eleganți pe care să îi poarte alături de sacou sau cămașă la un eveniment sau o petrecere.

Când îți alegi pantofii eleganți, trebuie să ai în vedere câteva aspecte. Pantofii eleganți nu trebuie să fie automat negri. Deși ai crede că este culoarea eleganței, ai putea să alternezi și să încerci o culoare nouă. Orice culoare este elegantă, atât timp cât modelul pantofului este cel potrivit. Cel mai clasic model este cel cu vârf ascuțit.

Sandalele

Fie că ești femeie sau bărbat, sandalele sunt mereu o alegere potrivită în sezonul cald. Sunt printre cele mai vechi piese vestimentare și au fost popularizate inclusiv de către romani.

Atunci când îți alegi viitoarele sandale, ar trebui să te gândești la scop. Dacă le iei pentru oraș, plajă sau chiar urcat pe munte. Pe lângă scop, stilul tău mai joacă și el un rol important. Dacă ești iubitor de sport, dar și de confort, o pereche de sandale cu design minimalist nu trebuie să îți lipsească din pantofar.pub

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează