GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liga Campionilor revine în forță cu primele meciuri din ”sferturi”: Manchester City – Bayern și Benfica – Inter Milano

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2023 17:47 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:50

Principala competiție din fotbalul european programează, marți seara, de la 22:00, primele două partide din faza sferturilor de finală. Manchester City – Bayern Munchen poate fi privită ca ”finala” din sferturi, în timp ce Benfica a arătat până acum că este capabilă de rezultate dintre cele mai surprinzătoare. Cu opțiunea Bet Builder de la Betanopoți miza pe mai multe tipuri de pariuri din cele două meciuri de marți în Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de marți seara din ”sferturile” Ligii Campionilor.

Cine sunt cele opt echipe din sferturile de finală ale Ligii Campionilor?

În infograficul de mai sus se pot observa cele opt echipe calificare in „sferturile” Ligii Campionilor. Trei dintre ele nu au ajuns în această fază niciodată, în ultimele zece sezoane, exceptându-l pe cel actual. În același timp, Real Madrid se poate lăuda cu cinci titluri, iar Bayern Munchen cu două.

Manchester City – Bayern Munchen (22:00)

Pentru a aplica Bet Builder pe acest meci, am ales trei pariuri din partida jucată pe teren propriu de City, pe care le vom plasa pe același bilet. Apoi, com combine aceste pariuri cu alte trei de pe meciul de la Lisabona, dintre Benfica și Inter Milano. Cota totală a biletului, cu cele șase pariuri, va fi de peste 12.00. 

  • Total Goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)
    De ce? În ultimele șase confruntări directe au fost marcate 19 de goluri (10-9 golaveraj în favoarea lui Bayern). Pe teren propriu, Manchester City a câștigat de două ori, iar o partidă a fost câștigată de Bayern. Nicio remiză până acum consemnată între cele două formații.
  • Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)
    De ce? Trei din ultimele șase meciuri între Manchester City și Bayern au fost de GG, inclusiv ultima confruntare câștigată de ”cetățeni„ pe teren propriu (3-2).
  • Marcator – Erling Haaland marchează oricând (cota 1.62)
    De ce? Haaland are 10 goluri marcate în cele șase meciuri disputate în Liga Campionilor sezonul acesta. Jumătate dintre goluri au fost înscrise de atacantul norvegianl în returul cu Leipzig (7-0) din ”optimi”. Haaland a marcat cinci goluri în șapte meciuri contra lui Bayern, toate pe vremea când evolua pentru Borussia Dortmund.

Benfica Lisabona – Inter Milano (22:00)

Cele două formații s-au mai întâlnit anterior în finala Cupei Campionilor Europeni din sezonul 1964/65. Inter a câștigat atunci cu 1-0 prin golul legendarului Helenio Herrera. De atunci a mai fost o singură dublă confruntare, în turul patru al Cupei UEFA, sezonul 2003/04. După o remiză albă la Lisabona, Inter s-a impus cu 4-3 pe teren propriu. Benfica n-a ajuns niciodată în semifinalele Ligii Campionilor în formatul actual, în timp ce Inter se află în ”sferturi” pentru prima dată după 12 ani.

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.82)
De ce? Benfica a pierdut pe teren propriu derby-ul cu FC Porto (2-1), după o serie de opt meciuri câștigate consecutiv. Inter a remizat fără goluri la precedenta vizită în Portugalia la duelul cu FC Porto din returul ”optimilor”.

  • Șansă dublă – 1X (cota 1.31)
    De ce? Benfica este neînvinsă pe teren propriu în actualul sezon, doar PSG reușind să evite înfrângerea pe Da Luz, în faza grupelor (1-1). ”Vulturii” au învins Juventus pe teren propriu, cu 4-3. Inter vine după șase meciuri fără victorie în toate competițiile.
  • Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.98)
    De ce? Inter a încasat 19 cartonașe galbene în actualul sezon de Liga Campionilor, în timp ce Benfica a fost avertizată cu 15 cartonașe galbene. Cinci cartonașe galbene au fost acordate la precedenta vizită echipei italiene în Portugalia.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de marți din ”sferturile” Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 12.22, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 122.22 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile Manchester City – Bayern și Benfica – Inter Milano, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează