GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City, de neoprit în cursa spre al treilea titlu consecutiv în Premier League

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2023 19:35 / Actualizat marti, 02 mai 2023 19:35

Echipa pregătită de Pep Guardiola primește vizita lui West Ham United, miercuri seara, într-un meci restanță din etapa a 28-a în Premier League. De la aceeași oră 22:00 se dispută și meciul Liverpool – Fulham, de asemenea o restanță din prima ligă engleză. Pe aceste meciuri, dar și pe altele din oferta extinsă Betano, se poate paria cu opțiunea Bet Builder pentru o cotă cumulată de peste 30, după cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe meciurile selectate din fotbalul european.

Pentru ziua de miercuri, 3 mai, am selectat patru meciuri din Premier League, Serie A și La Liga, după cum urmează:

Manchester City – West Ham (miercuri, 22:00)

Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.15)
Marcator – Erling Haaland marchează oricând (cota 1.33)

Manchester City a câștigat ultimele opt meciuri din campionat și are nouă victorii în ultimele zece etape. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci partide din Premier League disputate de echipa lui Pep Guardiola. Cu 34 de goluri în 30 de meciuri, atacantul norvegian Erling Haaland este golgeterul detașat din prima ligă engleză. Haaland a marcat de fiecare dată în ultimele cinci apariții în campionat (7 goluri). West Ham tremură pentru rămânerea în Premier League, fiind la patru puncte de linia retrogradării. ”Ciocănarii„ au pierdut ultimele două partide, 2-1 cu Liverpool și 4-3 cu Crystal Palace.

Liverpool – Fulham (miercuri, 22:00)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)

Liverpool a urcat pe locul cinci în clasament după a patra victorie consecutivă în Premier League, un 4-3 entuziasmant pe teren propriu cu Tottenham. A fost al cincilea meci consecutiv disputat de ”cormorani” în care ambele echipe au marcat. Fulham ocupă locul zece și a pierdut trei din ultimele cinci meciuri. Londonezii vin pe Anfield după două înfrângeri consecutive. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri pentru Fulham. 

Juventus – Lecce (miercuri, 19:00)

Rezultat final – Juventus (1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Juventus n-a mai câștigat în campionat de patru meciuri, de la 1-0 cu Verona pe teren propriu pe 1 aprilie. Au urmat trei înfrângeri consecutive și o remiză în deplasare cu Bologna (1-1). După o serie de opt meciuri fără victorie, Lecce a câștigat etapa precedentă pe teren propriu cu Udinese (1-0). Un succes care a adus o mare gură de oxigen pentru o echipă aflată la patru puncte deasupra liniei retrogradării. Juventus a câștigat ultimele două meciuri cu Lecce fără gol primit.

Valencia – Villarreal (miercuri, 20:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – 1X (cota 1.57)

Aflată la două puncte deasupra liniei retrogradării, Valencia joacă sub mare presiune și are nevoie de puncte pentru menținerea în La Liga. ”Liliecii” au două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Clasată pe locul cinci în clasament, la bătaie pentru cupele europene, Villarreal are trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Nicio remiză nu s-a înregistrat între Valencia și Villarreal în ultimele șapte meciuri, iar Valencia a câștigat ultimele patru meciuri pe teren propriu contra ”Submarinului galben”.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Manchester City – West Ham, Liverpool – Fulham, Juventus – Lecce și Valencia - Villarreal poți ajunge la o cotă cumulată de 61.35, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 613,51 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. 

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează