GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu rata o SuperȘansă și ia-ți tricoul original, unic, al celor de la Farul!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2023 15:15 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 15:17

Ești fan înfocat al Farului Constanța, nu ratezi niciun meci al echipei lui Gică Hagi și îi ai ca jucători preferați pe Denis Alibec sau Dragoș Nedelcu? Atunci e timpul să faci pasul următor și să te bucuri de o SuperȘansă: un tricou unic al liderului SuperLigii, original, cu logo 3D, pe care-l poți personaliza cum vrei tu! Nu e așa că sună bine și că prietenii tăi vor fi impresionați?

Înregistrează-te acum pe Superbet și află cât de ușor poți câștiga un SuperTricou al Farului!

Trei pași simpli pentru un SuperTricou de colecție!

Gică Hagi se află din nou în acea perioadă inspirată în care toate îi ies, Farul e lider în SuperLigă și se îndreaptă spre al doilea titlu din istorie sub comanda "Regelui" fotbalului românesc, iar finalul de sezon se anunță unul electrizant pentru Denis Alibec și mai tinerii săi colegi. Farul merge în viteza a șasea, produce spectacol și încântă fanii.

Iar șansa de a avea un tricou original, unic și personalizat dintr-un SuperSezon de vis nu trebuie ratată! Ce trebuie să faci? Deschizi un cont la Superbet, plasezi un pariu de 50+ lei, apoi totul se simplifică! Nu trebuie decât să ne lași datele de livrare și vei intra rapid în posesia unui tricou original al Farului. Mergem chiar mai departe și te lăsăm să alegi: fie un tricou al unuia dintre jucători, fie unul inscripționat cu numele tău.

În plus, imediat după prima depunere, vei declanșa Bonusul de Bun Venit de până la 500 de Lei, la primele trei depuneri. Grăbește-te, stocul este limitat!

Vezi Oferta Superbet pentru SuperLigă și fii responsabil!

Se califică România în Germania 2024? Răducioiu, Craioveanu şi Stelea analizează debutul României în preliminarii

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close