GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri pe multe goluri in meciurile de top din ligile europene, in week-end

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 19:47

Cele mai importante campionate nationale din Europa au programata etapa in week-end, iar fanii pot beneficia nu doar de fotbal de inalta clasa, ci si de oportunitati la pariuri sportive. Cu partide ca Liverpool - Arsenal, Madrid - Valencia sau Roma - Inter, adrenalina este garantata, mai ales daca ai un bilet jucat la casele de pariuri online sau offline.

"Liverpool - Arsenal va fi un meci "care pe care", pentru ca ambele echipe isi doresc cele 3 puncte. Cu un egal si o victorie in primele doua etape, cormoranii vor sa arate ca vor conta in acest an in lupta pentru titlu. De partea cealalta, Arsenal trebuie sa se redreseze, dupa un inceput greoi: o victorie chinuita cu Leicester si o infrangere oarecum surprinzatoare la Stoke", comenteaza Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet, intr-o analiza video. 

 

Meciul dintre Liverpool si Arsenal, programat pe 27 august in etapa a 3-a din Premier League, ar putea aduce multe goluri consemnate pe tabela (cota 1,63 pentru peste 2,5 goluri), daca tinem cont de bilantul ultimelor trei meciuri directe Liverpool - Arsenal, din Premier League: 17 goluri! 

Alta idee de pariere vizeaza victoria gazdelor, pe Anfield - cota 2,15 pe unibet.ro, in conditiile in care Liverpool s-a impus acasa in fata lui Arsenal, in editia trecuta de campionat, cu 3-1 (2-0 la pauza). "Si din punct de vedere tactic va fi un meci interesant, intre ofensivul 4-3-3 utilizat de Jurgen Klopp si noul sistem 3-4-2-1, adoptat de Wenger, in acest sezon", mai spune Danciulescu. 

liverpool castiga

 

Acesta abordeaza in analiza video postata pe YouTube inclusiv meciul lui Chelsea cu Everton. Desigur, Chelsea este favorita (cota 1,45 pentru meci castigat), caci a invins-o pe Everton in ambele jocuri din sezonul precedent: 5-0 la Londra si 3-0 pe Goodison Park. Pentru o cota mai buna (3,10) se poate paria pe faptul ca Pedro va marca, asa cum a facut in ambele meciuri cu Everton din sezonul trecut.

"Chelsea va avea un meci dificil cu Everton, o echipa care si-a propus sa atace partea superioara a clasamentului, in acest sezon. Campioana s-a impus in derbyul londonez cu Tottenham, facand uitata infrangerea din prima etapa, in fata modestei Burnley. Acum este momentul sa confirme ca se afla pe drumul cel bun. De partea cealalta, Everton va veni cu mult curaj pe Stamford Bridge, dupa ce a reusit un punct mare acasa la Manchester City, in etapa precedenta. Pentru trupa lui Ronald Koeman, transferul lui Wayne Rooney pare sa fie unul de bun augur", crede Expertul Unibet. 

chelsea castiga

 

Despre goluri, si in Spania 

"Madridul intalneste acasa un adversar traditional incomod, Valencia. Principala misiune a lui Zinedine Zidane va fi sa gaseasca solutii pentru inlocuirea lui Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos, ambii suspendati. Nu cred insa ca va avea probleme, pentru ca Madrid are resurse de lot", mai spune Danciulescu.

Pentru ca in fiecare dintre ultimele 9 partide directe dintre Madrid si Valencia, ambele echipe au marcat, acelasi lucru se asteapta si in intalnirea din acest week-end: cota 1,61 la Unibet. Se poate merge insa si mai departe: pariu pe faptul ca madrilenii inscriu in ambele reprize - cota 1,49, bazandu-ne pe faptul ca acest lucru s-a intamplat si in ultimele doua meciuri directe Madrid - Valencia jucate pe stadionul Santiago Bernabeu.

madrilenii marcheaza in ambele reprize

 

In partida Alaves - Barcelona, tot golurile sunt in prim-plan la pariuri online. Se poate selecta pariul "peste 3 goluri in meci" (cota 1,88), caci in precedentele sase meciuri directe, din toate competitiile, s-au inscris 4,16 goluri / meci. Messi are mari sanse de a inscrie (cota 1,54), asa cum s-a intamplat in ultimele doua meciuri cu Alaves. 

"Barcelona inca nu a convins in acest inceput de sezon, desi a reusit o victorie facila cu Betis, in prima etapa. Framantarile interne par sa-si fi pus amprenta pe joc. Acum, Barca are un meci destul de dificil cu Alaves, o echipa care joaca cu ambitie pe teren propriu", crede analistul Unibet. 

messi da gol

 

Derby in Serie A

Toate privirile in Italia se indreapta in aceasta etapa spre meciul dintre Roma si Inter, doua echipe cu un debut excelent de sezon: Roma s-a impus la limita in deplasare la Atalanta, in timp ce Inter a dispus categoric acasa, de Fiorentina. Gazdele sunt favorite, conform statisticilor: Roma a castigat in sezonul trecut ambele jocuri - 2-1 acasa si 3-1 in deplasare.

roma inter x2

 

Totusi, se poate paria pe faptul ca Inter nu pierde (cota 1,64), caci echipa trece printr-o perioada foarte buna, cu sase victorii consecutive in toate competitiile. Revenind la goluri, merita atentie si pariul pe "ambele marcheaza" (cota 1,50), pentru ca in 5 din ultimele 6 meciuri dintre Roma si Inter disputate pe Olimpico, ambele echipe au inscris.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează