GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Romania - Franta: cum arata statisticile si care sunt oportunitatile la pariuri sportive

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 16:34

Romania intalneste Franta chiar in meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2016, pe 10 iunie, de la ora 22:00. Cel putin 15.000 de romani vor fi la Paris in tribunele Stade de France, iar multe alte milioane vor urmari cu emotie partida la TV sau pe dispozitivele mobile. Dincolo de speranta in obtinerea unui rezultat bun de catre echipa noastra nationala, este oare realistic, pragmatic un pariu in favoarea Romaniei? Ilie Dumitrescu, ambasador de brand al casei de pariuri sportive Unibet, crede in capacitatea Nationalei de a obtine un scor de egalitate la Paris.

 

In analiza pe care o face pe YouTube pentru clientii agentiei de pariuri online, fostul mare fotbalist roman se bazeaza in principal pe datele statistice: pe de o parte, Romania a avut o campanie de calificare excelenta, cu doar doua goluri primite; pe de alta parte, se pare ca gazdele de campionat european de fotbal nu se descurca prea bine in meciurile de deschidere - in cele 14 turnee finale de pana acum (din care trei gazduite de cate doua tari), oaspetii au reusit sa nu piarda in 13 din 17 partide. Mai exact, au fost 4 victorii ale gazdelor, 8 partide incheiate la egalitate si 5 meciuri in care oaspetii au castigat. 

Asadar, desi Franta este marea favorita si joaca sub o presiune enorma, putem spera la un rezultat de egalitate, crede Ilie Dumitrescu. Cota pentru un scor egal in partida Franta - Romania este in acest moment 4,60 la casa de pariuri online Unibet. "Daca tot am vorbit de un egal, care ar fi cel mai probabil scor? In 1994 am fost pe teren la Saint-Etienne, cand am remizat un Franta: 0-0, cu acelasi selectioner, Anghel Iordanescu. Mizand pe organizarea noastra defensiva, un 0-0 este posibil si acum", spune Ilie Dumitrescu, introducand cota la pariuri pentru scor 0-0 in partida Franta - Romania: 8,50.

 

Reuseste Romania sa marcheze pe Stade de France?

Daca se va marca in meciul de deschidere la Euro 2016, sunt sanse mari ca Romania sa inscrie macar o data. Expertul Unibet crede din nou in sansele Romaniei: "Putem inscrie in poarta Frantei? In preliminarii am reusit 11 goluri, dintre care 6 in deplasare. Iar in super-amicalul cu Italia de la Bolognia (din 2015) am inscris de 2 ori. Cu mult curaj si personalitate, putem marca contra trupei lui Didier Deschamps". Cota pentru "Romania marcheaza cu Franta" este 2,32.

 

Tentatia unui pariu pe marea surpriza

Ilie Dumitrescu merge chiar mai departe si analizeaza posibilitatea unei victorii a tarii noastre contra Frantei - desi cota de 11,50 pentru un astfel de scenariu pare sa spuna ca probabilitatea este foarte mica: "Franta - Romania imi aduce aminte de Columbia - Romania de la Mondialul din 1994. Era tot primul meci in grupa si toti specialistii dadeau ca mare favorita Columbia. Dar am castigat cu 3 la 1 si am aratat ca se poate".

 

 

Si totusi, Franta...

Fara a fi prea sentimentali, sa nu uitam totusi ca Franta este nu doar o mare favorita in meciul cu Romania, ci si o mare favorita pentru castigarea Campionatului European de Fotbal 2016. Franta si-a aratat deja forta ofensiva in primele doua amicale din 2016. In plus, in intalnirile directe cu Romania, Franta a obtinut 7 victorii, 5 egaluri si doar 3 infrangeri. Romania a reusit ultima victorie cu Franta in 1972, intr-un amical, scor 2-0. Tot 2-0 a fost scorul si in ultima victorie a Frantei in fata Romaniei, mult mai recenta - in preliminariile Euro 2012. O idee de pariere ar putea fi acum o victorie la limita a Frantei - cota 5,40 la Unibet pentru scor 1-0.

Intr-o analiza realizata de cel mai mare portal al pariorilor din Romania, Ponturi-bune.ro, pentru meciul Franta – Romania, Unibet se claseaza pe primul loc in ceea ce priveste oferta de pariere pentru acest meci:

  • Cota cea mai mare pentru favorita la castigarea meciului : 1.30
  • Rata de payback cea mai mare: 96,5%
  • Cele mai multe optiuni de pariere: 465

De asemenea, conform aceluiasi website, Unibet este casa de pariuri online preferata a romanilor. 43% dintre participantii la un sondaj au indicat Unibet ca fiind cea mai buna agentie de pariuri online.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează