GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna de Pariuri: recomandările lui Florin Gardoş

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2024 19:21 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 19:21

A început săptămâna în care vom afla echipele semifinaliste din cele trei competiţii intercluburi din Europa, însă acestea nu reprezintă întregul tablou fotbalistic din perioada imediat următoare. Descoperă recomandările lui Florin Gardoş, fost internațional şi influencer SuperSocial, pentru săptămâna de pariuri!

Urmăreşte-l pe Florin Gardoş în SuperSocial şi inspiră-te din biletele lui!

Premier League este destinaţia de luni aleasă de Florin Gardoş, campionat în care a jucat sub culorile lui Southampton. Chelsea – Everton este meciul ales de fostul fundaş, care vede o partidă cu multe goluri între două echipe care până nu demult se luptau pentru locurile de cupe europene.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Chelsea – Everton!

Marţi şi miercuri ies în faţă meciurile de Liga Campionilor. Atletico merge marţi la Dortmund pentru a-şi apăra avantajul din meciul tur şi astfel să-şi asigure o nouă prezenţă în semifinalele Ligii Campionilor. Florin Gardoş mizează însă pe un rezultat pozitiv al nemţilor şi cel puţin două goluri marcate în meci.

Descoperă oferta pentru meciurile din Liga Campionilor şi alege-ţi favoritele!

Miercuri toţi ochii sunt pe Manchester City – Real Madrid. Returul din Anglia promite să fie cel puţin la acelaşi nivel cu meciul de pe Santiago Bernabeu. Gardoş nu are nicio favorită în acest duel, dar vede o partidă cu cel puţin trei goluri.

Oţelul Galaţi – U Cluj este meciul ales pentru ziua de joi, iar miza este una foarte mare. Oţelul şi “U” se luptă pentru un loc în finala cupei, iar Florin Gardoş mizează pe un meci care nu se va decide în cele 90 de minute regulamentare.

Vineri revine SuperLiga României. FC Botoşani continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar fostul fundaş al naţionalei României crede că Hermannstadt, liderul play-out-ului, va fi un adversar mult prea tare pentru gruparea moldavă.

Pentru a fi cât mai bine informat, pe Superbet găsești și o serie de ghiduri pentru cele mai populare competiții sportive, tipurile de pariuri și multe altele.

Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează