GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Semimaratonul Playtika sau cum alergarea devine unul dintre infinitele modalități de joacă

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 11:29 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 11:29

Playtika, compania globală de jocuri pentru mobil și divertisment, a lansat din nou provocarea pentru mișcare și un stil de viață sănătos, prin susținerea Bucharest MARATHON pentru al 2-lea an consecutiv, în calitate de Gold Sponsor al evenimentului și sponsor al cursei de 21km. 

Ca parte din promisiunea brand-ului de a „distra lumea prin modalități infinite de joacă” / «to entertain the world through Inifinite Ways to Play», cursa de 21 km Playtika, care a avut loc duminică, 9 octombrie, a reunit 2.500 participanți, și 15.000 de participanți în total, de-a lungul celor 2 zile de eveniment.

„Ne bucurăm să fim și anul acesta alături de Bucharest-Marathon. Prezența la Maraton reprezintă dovada importanței competiției pentru Playtika și dorința de a exprima valorile care  definesc compania, sprijinindu-i pe cei care vor să câștige sau doar să se distreze, practicând un stil de viață sănătos. Valorile noastre, adică ceea ce ne definește și ne diferențiază pe piață, sunt nu numai cheia succesului produselor noastre, ci și cheia succesului fiecărui angajat în parte, la nivel personal. Pentru noi, toți membrii echipei contează și avem grijă ca fiecare să fie valorizat, apreciat și, mai ales, sănătos și fericit pentru a putea fi un jucător activ. Iar sportul este o parte importantă a abordării noastre”, spune Amram Guttman, VP R&D, Playtika.

,,Un semimaraton este despre a-ți depăși propriile limite, dar atunci când este susținut de Playtika, înseamnă și mai mult joc și joacă, acel Dare to challenge prin care, potrivit filosofiei brandului, este trecut fiecare obstacol. Și dacă se mai adaugă și energia celor alături de care împarți traseul, plus susținerea urmăritorilor prezenți cu tonus și chef de joacă de-a lungul celor peste 21km, activăm o altă valoare Playtika, Run with the pack, pentru că până și în alergat energia fiecărui membru este definitorie pentru succesul general”, a declarat Andreea Caraman, Brand & Communication Manager Playtika.

Experiența primului semimaraton este mai mult decât își imaginează oricine din afarea pistei de alergare, iar datorită valorilor Playtika, o facem să conteze cu adevărat (We make it count). Ceea ce știau teoretic, participanții au ajuns să afle doar în cursă, pe propria piele, prin determinare și angajament, ce înseamnă, de fapt, să parcurgi în alergare o distanță de o asemenea lungime.

+1 FOTO

Pentru că la Playtika, jocul și joaca se află în centrul modului în care angajații gândesc, se comportă, iau decizii și, în cele din urmă, reprezintă ceea ce îi face să aibă succes și să se remarce, Andrei Staicu, R&D Team Leader, prezintă experiența lui la ștafetă din cadrul Bucharest Marathon astfel: 

,,Eram în prima săptămână la Playtika ca team leader, abia îmi cunoscusem echipa și am decis să ieșim în oraș împreună. Atunci le-am povestit că sunt pasionat de alergare, iar ei mi-au propus să participăm la Maratonul Internațional din București, din luna octombrie. Pentru că este o oportunitate bună de a petrece timp de calitate cu echipa și de a face un lucru diferit față de activitățile noastre zilnice, am ales să participăm la proba de ștafetă. Astfel contribuim toți în mod egal la împlinirea aceluiași obiectiv - finalizarea distanței de maraton (42.2km). Este destul de asemănător cu ce se întâmplă la job în fiecare zi. Așa că ne-am propus să „cucerim” acest obiectiv, să devenim mai uniți ca echipă și să ne și distrăm pe parcursul acestui proces”.

Indiferent de cât de informat și de pregătit ești, primul semimaraton îți va oferi mai mult decât te aștepți. Mai multe obstacole de trecut, mai multe emoții, mai multe aspecte de care trebuia să ții cont. La final, „ce știai din teorie” se va transforma în „ce știi din practică” și, mai mult ca sigur, în viitor vei alerga următoarele curse mai bine, mai repede, mai fericit și cu și mai multă dorință de a te „juca” în stilul Playtika.

Despre Playtika

Playtika (NASDAQ: PLTK) este lider pe piața de divertisment și tehnologie a jocurilor pentru mobil, cu un portofoliu divers de titluri de jocuri. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri sociale gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp, pe platformele mobile. Cu sediul central în Herzliya, Israel și ghidată de misiunea de a distra lumea prin moduri infinite de joacă, Playtika are birouri în toată lumea, cu peste 4.000 de angajați.

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează