GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sepsi – Rapid, meciul zilei de luni în playoff, se joacă și în Betano Master

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2023 10:06 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:07

Etapa a 3-a din playoff în Liga 1 se încheie, luni seara, de la 20:30, cu meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Rapid. Două formații fără victorie până acum în playoff și pentru care doar victoria contează în această fază a campionatului, iar Betano te invită să trăiești duelul din Covasna la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci. 

Sepsi – Rapid (luni, 20:30)

De exemplu, meciul Sepsi - Rapid din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează (Da/Nu) se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, pe cinci și respectiv șase în playoff, despărțite de șapte puncte. 

Cu un succes la Sf. Gheorghe, Rapid ar urca pe locul patru în fața celor de la Universitatea Craiova, echipă care a pierdut la Ovidiu cu Farul, scor 3-2, după ce a condus de două ori.

Sepsi și Rapid n-au obținut până acum nicio victorie în playoff, iar în cazul covăsnenilor vorbim de două înfrângeri din tot atâtea meciuri.

La mijlocul săptămânii cei de la Sepsi au evoluat în Cupa României Betano, calificându-se în semifinale după un 4-1 categoric pe teren propriu cu CS Mioveni, ultima clasata din playout, în Liga 1.

Rapid s-a impus la precedenta întâlnire cu Sepsi, pe teren propriu, cu un categoric 3-0 stabilit încă din prima repriză. Marko Dugandzic a semnat un hattrick la meciul din 20 ianuarie în doar 14 minute!

Giuleștenii s-au impus și la precedenta vizită la Sf. Gheorghe, cu 2-1, în 27 august 2022, după ce Sepsi deschisese scorul prin Rondon dintr-o lovitură de la 11 metri.

De remarcat că toate golurile la precedentele două întâlniri directe au fost marcate în prima repriză.

Nicio victorie pentru Sepsi în ultimele cinci meciuri directe cu Rapid, giuleștenii impunându-se de trei ori.

Ultimele rezultate directe:

Rapid – Sepsi 3-0
Sepsi – Rapid 1-2
Rapid – Sepsi 1-0
Rapid – Sepsi 1-1
Sepsi – Rapid 2-2

În același timp, Sepsi n-a pierdut niciun meci din ultimele nouă disputate pe teren propriu.

Mario Rondon este golgeterul celor de la Sepsi în actualul sezon, cu 9 goluri, în timp ce Rapid îl are principal marcator pe Dugandzic, cu 16 reușite.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează