GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Simona Halep - Serena Williams: Tensiune maximă în sferturile de la Australian Open! Cotă mărită la 60 pentru victoria lui Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 00:41 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 08:14

Simona Halep - Serena Williams se joacă azi, de la 10:00, în sferturile de finală de la Australian Open. Va fi a 12-a întâlnire directă dintre Simona și Serena, sportiva din SUA câștigând până acum de nouă ori, în timp ce Halep s-a impus doar de două ori.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Melbourne după ce a trecut, pe rând, de Lizette Cabrera (6-2, 6-1), Ajla Tomljanovic (6-4, 4-6, 7-5), Veronika Kudermetova (6-1, 6-3) și Iga Swiatek (3-6, 6-1, 6-4), iar acum se va lupta cu Serena Williams pentru un loc în careul de ași de la Australian Open. Serena (locul 11 WTA) a ajuns la meciul cu Halep după ce a trecut de Siegemund, Stojanovic, Potapova și, cel mai dificil, de Sabalenka, singurul meci decis în trei seturi.

Simona și Serena nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială de la Wimbledon, ediția din 2019, atunci când Halep se impunea cu 2-0 la seturi chiar în marea finală a turneului britanic. În ultima confruntare directă de la Australian Open, tot în 2019, Serena a învins-o pe Halep în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-4. Pariorii pot profita dacă Simona Halep obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Halep are doar două victorii în fața Serenei Williams: în 2014, la Turneul Campioanelor și în 2019, în finala de la Wimbledon;
  • În semifinale, Halep sau Serena vor întâlni învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka;
  • La casele de pariuri, Serena Williams are un ușor avans în fața Simonei.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Simonei Halep a fost mărită la 60, în loc de 1,95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează