GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Steaua si Astra lupta pentru primele puncte in actuala stagiune de Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 17:01

Steaua si Astra lupta pentru primele puncte in actuala stagiune de Europa League 

Dupa doua zile intense de Champions League, ne concentram atentia spre a doua competitie europeana intercluburi ca valoare, Europa League. Echipele romanesti prezente la startul grupelor au o sansa importanta sa treaca mai departe, insa debutul cu dreptul devine obligatoriu. “Steaua a fost repartizata in grupa L a Europa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor. Daca locul intai pare acontat de echipa din La Liga, Steaua este favorita la locul doi, care duce si el in primavara europeana. Astra le are ca adversare in grupa E pe Viktoria Plzen, AS Roma si Austria Viena. La o prima evaluare, Roma este mare favorita, insa lupta pentru locul doi este deschisa”, e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet

 

Steaua Bucuresti se deplaseaza in Turcia, la Ankara, pentru a disputa, joi, de la ora 22:05, partida cu Osmanlispor. Trupa lui Laurentiu Reghecampf a suferit numeroase schimbari de lot in aceasta vara. Rand pe rand, jucatori importanti precum Varela, Chipciu, Hamroun sau Stanciu au parasit formatia. Totusi, “ros-albastri” au moralul ridicat in urma victoriei din campionat, din acest weekend, contra Astrei, scor 1-0. Chiar daca Osmanlispor este pentru prima oara in grupele Europa League, aceasta formatie nu trebuie subestimata. A trecut de trei tururi preliminare, acontandu-si trei victorii din trei meciuri jucate pe teren propriu, toate la zero. In plus, lotul este plin de straini, printre care regasim si nume cunoscute pentru stelisti, Raul Rusescu si polonezul Lukasz Szukala. Formatia turca este favorita la casele de pariuri, avand o cota de 2,05 la Unibet pentru a-si aconta victoria. Cine alege sa mizeze pe Steaua, beneficiaza de o cota de 4,00, in timp ce un meci nul primeste cota 3,10.

Astra Giurgiu a furnizat marea surpriza din play-off si a eliminat-o, pentru al doilea sezon la rand, pe West Ham. Situatia din campionat este insa una destul de dramatica. Dupa infrangerea din weekend, contra Stelei, giurgiuvenii au cazut la 12 puncte in spatele liderului. Cu un lot restrans, Sumudica gaseste tot mai greu solutii pentru un prim 11 cat mai competitiv. Joi, de la ora 20:00, intalneste cel mai accesibil adversar din grupa E, Austria Viena. Partida se va desfasura pe Arena Nationala. Austriecii sunt neinvinsi de cinci meciuri oficiale si ocupa pozitia a patra in competitia interna. In play-off, Austria Viena a trecut de Rosenborg, din Norvegia, printr-o dubla victorie, scor 2-1. Cu un singur succes acasa in ultimele sase intalniri in toate competitiile, Astra este usor favorita in viziunea Unibet, ce-i ofera o cota de 2,60. Austriecii tin aproape - 2,70, iar egalul este creditat cu o cota de 3,20.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează